Csorin a scris:
Radutm a scris:
deci suntem doar 19-20 de oameni...lejer:))...eu zic sa nu ne mai facem probleme:))...
pt cei care sunt la limita, sfatul meu e sa nu disperati, daca faceti bine la probele care urmeaza se poate intra lejer.anu trecut am fost la limita cu 71. daca aveam 72 intram, si erau alte proportii la medie
sincer , cunoasteam raspunsurile la intrebari in concret in medie de 80 , dar mi am permis luxul sa stau prea mult la niste intrebari , pe care sincer le stiam pe de rost , am ajuns sa stau la civil 3 minute , iar la pc spre final 45 secunde intrebare ( 9 greseli ) , la penal am facut 20 , iar la pp ... 15...? si civil 18 , nu mi vine sa cred....am scos 69 pct , pe care le am trecut pe foaia cu subiectele , la 3 intrebari la pc nu sunt sigur 100% de varianta pe care am marcat o , deci , am facut intre 69 si 72 .......:) , mor de ciuda , cu extrem de putina planificare puteam sa scot simplu 80............intrebarile mi s au parut atunci , si acum , mai simple decat in restul anilor.........
anu trecut si eu am gresit tactic examenu...procedura penala am facut-o in juma de ora ca mai aveam doar o ora pana la final...oricum n-ai ce sa faci akm, cu putin noroc ai peste 70 si poti sa faci bine la rationament si sa depasesti oameni...
ma poate ajuta cineva care a mers la pretestare anu asta...daca mai tineti minte(da doamne)...subiectele la analitica si intelegere de text...in mare aprox despre ce erau...eu n-am mers la pretestare si prinde bine sa elimini pretestatele din examen daca le vezi...