doomkikidex a scris:
doru, parca te-ai inscris si u la barou? ca eu una de 3 zile n-am mai citit nimic, nu ma pot concentra la nimic, imi e f teama si dc nu voi lua acest exam nici nu stiu cand voi mai avea timpul si rabdarea sa invat ptr celalat examen.:((
Da, m-am inscris la barou dar n-am invatat decat 2 zile pentru barou, dupa proba de rationament logic. Nu mai reusesc sa ma concetrez pentru barou, pur si simplu sunt la capatul puterilor. Plus ca trebuie sa ma si mut intr-un alt apartament - asa ca zilele astea ma ocup exclusiv de strans lucru, transportat la noua locatie si facut curatenie in vechiul apartament. Deci de abia de luni daca mai apuc sa invat ceva pffffffffff si asta daca o sa mai gasesc putere.
A picat ca naiba anul asta baroul. In anii trecuti era in noiembrie si chiar si anul trecut cand a fost tot in octombrie, examenul la INM s-a terminat mai devreme cu vreo 10 - 12 zile fata de anul asta. Plus ca asa cum am zis mai trebuie si sa ma mut zilele astea. Probabil o sa mai am timp doar pentru OEPA :(