avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
Doru, linisteste-te ! :)La acest moment nu mai poti schimba nimic. Suntem in asteptare cu totii. Si eu m-am uitat pe rezultatele de anul trecut si am vazut ca s-a luat 100 de puncte cu greu, mai precis au fost in jur de 14 note de 100 din primii 200 de candidati. Majoritatea au luat in jur de 90, insa au fost si foarte multe note de 80. Tinand cont de ponderea de anul acesta a interviului cred ca vor fi rasturnari de situatii spectaculoase. Anul acesta interviul va conta foarte mult!
S-ar putea insa sa aflam rezultate pe 2 octombrie cand se afiseaza nota finala, si sa nu mai avem o afisare separata a notelor de la interviu.
Cat despre ce nota ne-am da noi, e relativ. Multi candidati anul trecut au avut senzatia ca s-au descurtat bine si ca s-au simtit OK insa in final au avut un punctaj in jur de 80
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2012
isis23, utilizator
Eu vad ca mai in toti anii s-au dat rezultatele la interviu a doua zi dupa ce s-au terminat interviurile, ii rog din suflet sa nu faca exceptie anul insa.
Nu mai pot sa traiesc cu dilema asta, vreau sa stiu una si buna: da sau ba!
doru, parca te-ai inscris si u la barou? ca eu una de 3 zile n-am mai citit nimic, nu ma pot concentra la nimic, imi e f teama si dc nu voi lua acest exam nici nu stiu cand voi mai avea timpul si rabdarea sa invat ptr celalat examen.:((
doomkikidex a scris:

doru, parca te-ai inscris si u la barou? ca eu una de 3 zile n-am mai citit nimic, nu ma pot concentra la nimic, imi e f teama si dc nu voi lua acest exam nici nu stiu cand voi mai avea timpul si rabdarea sa invat ptr celalat examen.:((

Da, m-am inscris la barou dar n-am invatat decat 2 zile pentru barou, dupa proba de rationament logic. Nu mai reusesc sa ma concetrez pentru barou, pur si simplu sunt la capatul puterilor. Plus ca trebuie sa ma si mut intr-un alt apartament - asa ca zilele astea ma ocup exclusiv de strans lucru, transportat la noua locatie si facut curatenie in vechiul apartament. Deci de abia de luni daca mai apuc sa invat ceva pffffffffff si asta daca o sa mai gasesc putere.

A picat ca naiba anul asta baroul. In anii trecuti era in noiembrie si chiar si anul trecut cand a fost tot in octombrie, examenul la INM s-a terminat mai devreme cu vreo 10 - 12 zile fata de anul asta. Plus ca asa cum am zis mai trebuie si sa ma mut zilele astea. Probabil o sa mai am timp doar pentru OEPA :(
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2012
doru6, utilizator
dragi colegi, declar oficial sezonul inm inchis :)...sper ca toti sa ne vedem la deschidere...la interviu a fost ok pt me ...mie mi-au dat 2 spetze de etica...la prima am zis bine ...la a 2a ...asa si asa...:)...oricum iau 10 :)))

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)