isis23 a scris:
ioana.dark a scris:
Ati avut timp sa va intersati la ANAF sau la primarie despre adeverinta aia din care sa rezulte ca nu ati savarsit contraventii in ultimii trei ani dinainte de concurs? Eu am fost azi si se pare ca e o probl cu ANAF-ul, cica nu e competent sa elibereze asa ceva. Si colegii nostri de anul trecut s-au lovit de aceeasi problema... Eu locuiesc in Bucuresti, sectorul 5. Aici nu auzise nimeni de o astfel de adeverinta. Sper sa ni le elibereza in termenul acela de 10 zile lucratoare de la mom afisarii rez. finale!
Azi am fost eu si am facut cerere pentru ca auzisem ca dureaza mai mult de 10 zile.:DCererea am depus-o la administratia financiara unde se platesc impozitele si nu la directia generala a finantelor publice ( DGFP ). In orasele mari administratiile financiare locale au sediul si serviciu separat de primarie. In orasele mai mici probabil trebuie sa te duci la primarie sa ceri aceasta adeverinta. Mie mi-au spus ca maine deja pot sa ma duc sa iau adeverinta, ca dureaza doar o zi raspunsul lor. Vorbesc de Brasov. In alte parti nu stiu cum este
@isis eu am luat-o deja ieri de la Finante... era o doamna care mi-a zis, dupa multe cautari, ca stie despre este vb si ieri am luat-o. Scrie ca eu, nume, domiciliu si cnp ca din data de 26.09.2009 pana la 26.09.2012 nu apar cu nici un fel de contraventie...