Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Da starless...uneori...faptul ca te-ai simtit bine si ca nu ai fost umilit ,este mai important decat nota.Sa stii ca sunt si cazuri in care s-a iesit plangand...dar evident nu intra cineva sa zica asta pe forum...per total eu zic ca o sa fie note echilibrate si cine e bun cu adev o sa intre...mai e putin de asteptat, eu zic sa ne bucuram de moment si sa fim optimisti ...pt ca asta nu costa nimic:)...seara buna auditorilor :))
Bahh...habar nu am :))) 4 barbati si o tipa...a fost semi-caterinca...sper ca a iesit bine...eu am ras pe cinste...oricum o sa fie...eu st multumita de prestatia mea...:)
buna, imi poti spune te rog ce numar a avut comisia ta si daca ai fost cumva la etajul 6, sala din dreapta cum iesi din lift? multumesc!
se pare ca totusi si anul acesta s-a schimbat componenta comisiilor. Eu am fost pe data de 25, comisia 4, et 6, dreapta insa doamna era procuror si domnul din fata mea judecator iar prima persoana , cea care te invita era d-ul Butoi. Se pare ca si in comisisa nr 2 (cea a Gheisei) era tot numai o femeie ca si in comisia 4. Iar pe data de 26 stiu ca erau 4 femei si un barbat in comisia 1. Incercam sa aflu daca s-a schimbat sau nu componenta comisiilor sau numai anul trecut s-a procedat in acest fel. voi ce credeti?