Nu cred ca vor baga noul cod in totalitate. Puteau sa faca asta si anul trecut, dar au luat in considerare faptul ca marea majoritate a studentilor a invatat dupa codul vechi. Nu vad de ce nu ar lua in calcul acest fapt si pentru cei care termina anul viittor, ca si aceia tot dupa codul vechi au fost invatati. Spunea cineva ,intr-o postare mai veche,ca dl Boroi si-a exprimat parerea de a fi introduse treptat in tematica drepturile reale, obligatiile, etc. Daca ar fi asa, pentru anul viitor ar trebui sa avem de invatat din noul cod si prescriptia si drepturile reale. Nu stiu si nu as crede ca se va aplica exact solutia asta, dar, din moment ce ei insisi inca "invata" noul cod, ar trebui sa nu aiba pretentii mai mari de la noi.
mineia a scris:
Aandreea_v a scris:
De maine ma apuc si eu. Am intrat azi pe site la dl Danilet si am gasit un post cum ca tematica pentru examenele din primavara va fi aceeasi cu ce am avut noi de pregatit acum . Ma preocupa problema civilului. Sper sa nu ne bage tot codul anul viitor. :))gheisha87 a scris:
Eu ma apuc de maine, pt ca trebuie sa merg la interviuri.O sa ma angajez ca avocat si mai incerc o data la anu :).Pt inm cred ca o sa invat in ultimele 3 luni, asa mai serios.
Buna Andreea! Felicitari inca o data!(ti-am mai spus asta si pe blogul d-lui Danilet-postarea in care-ti ziceam ca nu se mai poate face nimic). Mergem mai departe...
Observ ca te apuci de invatat. Cu penalul stim cum sta treaba, insa la civil ce carti ti-ai luat?
Te intreb fiindca eu cred ca va fi noul cod civil in intregime.