avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal HG nr. 500/2011 - cuantum sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal HG nr. 500/2011 - cuantum sporuri

Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de salarii) sporul se acorda la nr de h suplimentare si nu la salariul de baza...iar nr de h suplimentare difera de la luna la luna datorita turelor de lucru...ar fi destul de greu ...ar trebui sa-l modific in fiecare luna...voi cum procedati?
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 19:11, 4 Februarie 2015
da,se acorda luna de luna,sunt paznici de noapte,
deci le trec pe toate 4 in revisal cu valori din salariul de baza(desi nu reflecta sporul real incasat) dar sporul real acordat in luna se va vedea in statul de plata
intr-adevar, va fi o neconcordanta in acest sens
asa mi-au spus si cei de la itm ca cine va veni in control se va uita in stat si va vedea valoarea sporului real
alexandra24 a scris:

asa mi-au spus si cei de la itm ca cine va veni in control se va uita in stat si va vedea valoarea sporului real

si apoi o sa va spuna ca ati transmis date eronate in REVISAL ... :(

pai atunci cum vedeti dvs rezolvarea acestei situatii....cand sporurile sunt permanente dar nu au valoare fixa/luna?

Alte discuții în legătură

Intrebare revisal alexandra24 alexandra24 stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Modificare functie alexandra24 alexandra24 Buna ziua, urmeaza sa modific functia unui salariat pt o perioda scurta de timp(4 zile) in cea de paznic (ii tine locul paznicului pt ca e in co) avand astfel ... (vezi toată discuția)
Revisal broscuta21 broscuta21 Buna dimineata. Ma confrunt cu o situatie destul de dificila in ceea ce priveste noul Revisal. Am vazut ca acum te pun sa treci si ce sporuri iau oamenii. Eu ... (vezi toată discuția)