avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

Am inaintat actiune de divort de sotul meu .Prima infatisare este in luna septembrie.Eu nu mai locuiesc cu sotul meu si de aceea considera ca are inca dreptul de a ma urmari si a afla ce fac si unde ma duc iar acest lucru ma deranjeaza.Cum pot sa-l oblig sa inceteze ?Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.
Depinde ... daca il loveste poate fi acuzat de "vatamare corporala" sau de "lovire sau alte violente".
scuze va scriu de la birou si nu am observat ca sunt pe contul unui coleg.sper sa nu se supere pe mine.
:) ... sa speram ca nu se va supara pe dvs
Daca se supara in mod normal ii trece.

Daca nu ii trece inseamna ca mai are si alte probleme pe langa faptul ca o colega a folosit contul personal.

Cine se supara sa-i cresca nasul ca la Pinochio.

:luck:

:)
sorin68 a scris:

cu cateva seri in urma am decis sa ies in oras cu un coleg.in momentul in care ne urcam in taxi a aparut si el brusc.m-a dat jos din masina si m-a intrebat unde merg la ora aia.normal ca am refuzat sa-i raspund si am preferat sa intru inapoi in casa ptr.a-l chema pe fratele meu in ajutor.nu s-a intamplat nimic dar ma tem ptr.o viitoare intalnire intre el si fratele meu.fostul nu este agresiv dar fratele meu nu-l suporta si sigur va iesi cu scantei.credeti ca fratele meu ar putea fi acuzat de ceva in cazul in care ar interveni asupra lui ptr.a ma lasa in pace?
Deci, sotul nu este( inca nu a inceput procesul de divort!), agresiv, va temeti pentru o noua intalnire intre cumnati! De ce, si numai pentru faptul ca fratele nu-si suporta cumnatul? Atunci se poate presupune ca cel dintai ar putea sa fie agresiv. Pana la urma, de ce divortati? Din pricina fratelui? Fratele ar trebui sa-si vada de treaba lui, sunteti majora, pana la terminarea procesului de divort! Nu-l angajati cu voie sau fara voie intr-o actiune ce ar putea capata iz penal!

Alte discuții în legătură

Ce probe trebuie aduse în instanță ca să demonstrez că sunt abuzată psihic de soțul meu, care din când în când mă mai și lovește fără să-mi lase semne? Georgiana450033 Georgiana450033 Ce probe trebuie abuse în instanță să demonstrez că sunt abuzată psihologic de soțul meu,care din când în când mă mai și lovește,dar nu lasă ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii fata de sotul care alege sa plece la munca în strãinãtate ContSters310081 ContSters310081 As vrea sa știu care sunt drepturile și obligațiile soției fata de soț în condițiile în care soțul alege sa lucreze în ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor din cauza infidelitatii RALANASTA RALANASTA Buna seara! Trec printr-o situatie delicata si as dori cateva informatii dpdv legal. Sunt casatorita de 9 ani si in urma casatoriei am un copil in varsta de ... (vezi toată discuția)