avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare : Mandat de aducere emis sau nu ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare : Mandat de aducere emis sau nu ?

Buna ziua

in legatura cu un proces in derulare va deranjezz in care eu sunt cel acuzat asi dori sa va intreb :

-Am inteles ca am avocat de serviciu dar eu nu stiu care este asta cum asi putea sa aflu ?
-Daca se poate derula procesul in lipsa mea? sau neaparat trebuie sa ma prezint?
-Unde si cum asi putea sa verific daca am deja o mandat de aducere pe numele meu ? Cand se emite un mandat de aducere in cazul in care pe domiciliul declarat nu mai locuiesc se lasa ceva instintare un act oficial prin care se atesta ca mi-sa emis un mandat de aducere ?Eu nu am primit nimik pe domiciliul respectiv!Mentionezz ca nu stau la adresa din buletin!
-Fapta este inselaciune contravaloarea este 3000 de euro si am in dosar 15 acuzari .
-Asi putea sa scap fara inchisoare ? Sunt la prima si ultima abatere asta este am fost un prost si acuma urmeaza timpul de rasplata faptelor !
Mentionezz caci lucrezz cu forme legale acum ! Si nu mai ma ocup cu nici o ilegalitate !

Va rog sa ma ajutati cu anumite informatii sa scap si eu de treaba asta !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:09, 21 August 2011
Am inteles dar problema este ca acuma nici nu am bani de avocat !Ce pot sa fac ? Numai sa vb cu acel avocat care ma apara din serviciu
Da, dar incercati sa va prezentati la termen.
Daca il sunati e posibil sa nu va raspunda la telefon.
Sunt si avocati alesi care nu raspund la telefon...

Cand aveti termenul de judecata?
Pe data de 12 septembrie. Dar nush nu am bani ca sa angajezz un avocat poate daca masi intelege cu el si cumva in rate sau nush cum altcumva sa mai fac , am fost prost cand am intrat in asta dar sigur inca odata asa ceva nu o sa mai fac cat traiesc eu !
Sunt de acord sa declar ca eu am fost cel care a facut acea inselaciune si imi pare rau si sunt de acord si cu restituirea banilor !
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi cumva . Va multumesc din suflet.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
ati24, utilizator
ati24 a scris:

Am inteles dar problema este ca acuma nici nu am bani de avocat !Ce pot sa fac ? Numai sa vb cu acel avocat care ma apara din serviciu

Din oficiu. Puteti sa aflati cine este de la Serviciul de asistenta judiciara din cadrul baroului, de acolo se emit delegatiile din oficiu. Iar nr de tel il aflati tot de la barou. Sunati-l.
Pe 12 septembrie este primul termen de judecata?
Daca este primul termen puteti cere termen pentru a va angaja avocat.
Dar, daca nu vreti sa va angajati avocat mai bine va judecati cu avocat din oficiu.
Puteti discuta cu avocatul in sala inainte de proces dar sa stiti ca in general nu prea au timp...deoarece au multe procese...

Din moment ce inteleg ca va recunoasteti vinovatia puteti uza si de art 320 indice 1 C.pr. pen.

Ar fi bine sa achitati si o parte din prejudiciu pana la primul termen sau pana la al doilea.V-ar spori sansele la o pedeapsa cu suspendare.

Alte discuții în legătură

Alcool la volan addicted92 addicted92 Buna ziua! Am o intrebare si va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti. Am fost prins in 2011 de politie rutiera, in acea seara eu consumand alcool. Mi ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv Dumitru111 Dumitru111 Buna ziua , am si eu o problema , sunt cercetat intr`un proves privind traficul de droguri de risc , problema este ca nu sunt in tara si nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Pot sa nu ma prezint la proces? ContSters270475 ContSters270475 am 1 proces in rol am depus declaratia mea este obligat sa fiu acolo sau ajunge declaratia mea? (vezi toată discuția)