avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare : Mandat de aducere emis sau nu ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare : Mandat de aducere emis sau nu ?

Buna ziua

in legatura cu un proces in derulare va deranjezz in care eu sunt cel acuzat asi dori sa va intreb :

-Am inteles ca am avocat de serviciu dar eu nu stiu care este asta cum asi putea sa aflu ?
-Daca se poate derula procesul in lipsa mea? sau neaparat trebuie sa ma prezint?
-Unde si cum asi putea sa verific daca am deja o mandat de aducere pe numele meu ? Cand se emite un mandat de aducere in cazul in care pe domiciliul declarat nu mai locuiesc se lasa ceva instintare un act oficial prin care se atesta ca mi-sa emis un mandat de aducere ?Eu nu am primit nimik pe domiciliul respectiv!Mentionezz ca nu stau la adresa din buletin!
-Fapta este inselaciune contravaloarea este 3000 de euro si am in dosar 15 acuzari .
-Asi putea sa scap fara inchisoare ? Sunt la prima si ultima abatere asta este am fost un prost si acuma urmeaza timpul de rasplata faptelor !
Mentionezz caci lucrezz cu forme legale acum ! Si nu mai ma ocup cu nici o ilegalitate !

Va rog sa ma ajutati cu anumite informatii sa scap si eu de treaba asta !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:09, 21 August 2011
Am inteles dar procesul deja este in derulare de cam un an si ceva .
Urata treaba...
Prezentati-va la termen si dati explicatii de ce nu v-ati prezentat.
Vedeti insa ca majoritatea avocatiilor din oficiu nu sunt foarte abili in apararea dvs.
Trebuie sa o dregeti cumva intrucat faptul ca nu v-ati prezentat in lipsa unor argumente pertinente va poate cauza mari probleme.
Prezentarea in fata autoritatii poate ajuta in favoarea dvs. si ar fi bine sa aveti argumente suficiente pentru a convinge instanta ca nu v-ati putut prezenta la proces din motive obiective ( insa nu chiar din lipsa culpei dvs. intrucat nu cred ca se va putea lamuri favorabil pt dvs. aceasta problema).
Cert este un lucru.Daca nu va prezentati veti primi o pedeapsa cu executare.
Daca va prezentati puteti spera la o pedeapsa cu suspendare daca avocatul va reusi sa impresioneze instanta.
Sunt convins ca dvs. puteti face acest lucru insa se poate dovedi insuficient...

Diferenta dintre pledoaria unui avocat din oficiu si un avocat ales este foarte mare si conteaza in fata instantei...
Cel putin aceasta este perceptia mea...

Cea mai mare greseala pe care ati facut-o este ca nu v-ati prezentat la termenele de judecata...
Era bine daca ati fi intrat pe forum pana sa fie primul termen de judecata...

Da am inteles dar eu nu stau la adresa din buletin si acolo sta numai maicamea iar eu nu am o relatie mult prea buna cu maicamea si din acest motiv nici corespondenta nu am primito numai acuma de 2 luni .Inteleg ca este vina mea si o accept dar daca odata nu am stiut nu am ce sa fac iar bani de un avocat particular acuma nu cred ca o sa am sa fac fata ! Deci care ar fi lucrurile care mar avantaja daca puteti sa ma ajutati ca sa nu fac inchisoare si sa pot sa merg si eu la munca linistit .

Va multumesc foarte frumos ca va ocupati de mine !!
Mai este ceva.Spuneti ca procesul este deja in curs de un an si ceva? V-ati prezentat la vreun termen? Fiindca in procesele penale inculpatii care s-au prezentar fie si doar la un termen, nu se mai citeaza, cu exceptia celor arestati care se citeaza la fiecare termen.
Domnule Lascoschi, parca asa este ....
@ati24, daca nu aveti bani pentru aparator, nu aveti de ales, in cazul dvs apararea se pare ca este obligatorie, find vorba despre o infractiune cu limite mai mari de pedeapsa.
Prezentati-va, chiar daca se va prezenta avocatul si va va reprezenta, este bine sa fiti acolo si sa va faceti apararile, sa se vada bunavointa dvs.
Am inteles dar care ar fi avantajele mele aici ? Cu care asi putea scapa fara inchisoare?

Alte discuții în legătură

Alcool la volan addicted92 addicted92 Buna ziua! Am o intrebare si va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti. Am fost prins in 2011 de politie rutiera, in acea seara eu consumand alcool. Mi ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv Dumitru111 Dumitru111 Buna ziua , am si eu o problema , sunt cercetat intr`un proves privind traficul de droguri de risc , problema este ca nu sunt in tara si nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Pot sa nu ma prezint la proces? ContSters270475 ContSters270475 am 1 proces in rol am depus declaratia mea este obligat sa fiu acolo sau ajunge declaratia mea? (vezi toată discuția)