In urma cu ceva timp am cumparat un apartament. In actul de v/c era trecuta si un alt spatiu- care facea parte din spatiul comun al blocului. Accesul la acesta se facea printr-o uscatorie. Acum ceva timp, unul din vecini mi-a spus ca uscatoria este inchiriata de el, ca nu mai este de acord sa ma lasa sa trec prin spatiul acela si sa-mi fac intrare separata din holul blocului....si mi-a blocat astfel accesul la spatiul meu. Am inteles ca este un contract de inchiriere intre el si majoritatea proprietarilor de pe aceasta scara, incheiat de catre asociatia de proprietari in urma cu citiva ani- dar nu stiu daca fostul proprietar a fost de acord cu aceasta sau ce intelegere a fost intre ei. De la asociatie doar mi s-a aratat contractul dar lista cu cei ce au semnat o are doar vecinul. Din ce am inteles o parte din cei ce au semnat nu mai locuiesc astazi aici, dar nu sunt sigur...Am facut o plingere la asociatie in care le-am spus ca nu sunt de acord cu inchirierea acestui spatiu, dar nu s-a rezolvat nimic.Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac....mi se pare anormal ca sa nu pot avea acces la spatiul meu.
Uscatorie bloc
cos27
buna ziua ,va rog f mult sa ma ajutati cu urmatoarea problema .Locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje ,la etajul 4 este situata uscatoria pe care vecinii ... (vezi toată discuția)