avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aprobare de pastrare CM societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aprobare de pastrare CM societate

Ce acte mai trebuie inregistrate la ITM daca societatea a obtinut aprobarea pentru pastrarea C.M.? Contractul de munca se inregistreaza? Dar actele aditionale la contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:00, 29 August 2008
Le puteti trimite o adresa prin care le solicitati sa va comunice daca sunt sau nu obligati angajatorii care au aprobare de pastrare si completare a carnetelor de munca sa depuna actele aditionale la ITM.
pot sa incerc doar ca nu sunt sigura ca o sa-mi raspunda....pentru ca in conceptia lor "ar trebui sa stiu" de vreme ce completez carnetele de munca. dar in final...ce mai am de pierdut?

Incercarea moarte n-are :)

:offtopic:
Din practica ITM Buc , iti pot spune ca se depun aceste acte aditionale .
dl. elis, va multumim ca sfaturile dvs. sunt practice, dat fiind ca legea este de multe ori confuza.
sfaturile practice, inspirate din realitatea de zi cu zi, sunt de valoare.
sustin ceea ce ati precizat in tot acest dialog, deoarece, inspectorii cand vin in control la sediu, asta verifica cu precadere, daca contractele si actele aditionale sunt inregistrate la itm.
deea_nov a scris:

Ce acte mai trebuie inregistrate la ITM daca societatea a obtinut aprobarea pentru pastrarea C.M.? Contractul de munca se inregistreaza? Dar actele aditionale la contract?


daca ati crezut ca ati scapat de facut naveta la itm, va inselati.
tot se inregistreaza: contracte, acte aditionale, decizii, certificari de carnete, adresa cu modif.revisal.
asta ma revolta si pe mine.
de ce trebuie sa le fac eu lor baza de date si arhiva....iar ei cand vin in control mi le cer iarasi , aceleasi acte, state de plata, declaratia daca e depusa, etc. #-o aberant.........

Alte discuții în legătură

Act aditional Katalynna Katalynna Buna ziua, As vrea sa stiu daca este adevarat ca pe actele aditionale privind marirea nu se mai aplica stampila ITM, pt ca am primit un astfel de act si mi ... (vezi toată discuția)
Viza itm pe actele aditionale la contractul individual de munca iozefinap iozefinap Buna ziua , Societatea la care lucrez are aprobare de la ITM pentru efectuarea la sediul angajatorului a operatiunilor de pastrare si completare a carnetelor ... (vezi toată discuția)
Act aditional, lege modificata avo1 avo1 buna ziua, va rog sa imi spuneti ce nr are legea modif 130/1999, m-ar interesa art. care permite societatilor sa nu mai vizeze actele aditionale la ITM in ... (vezi toată discuția)