avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aprobare de pastrare CM societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aprobare de pastrare CM societate

Ce acte mai trebuie inregistrate la ITM daca societatea a obtinut aprobarea pentru pastrarea C.M.? Contractul de munca se inregistreaza? Dar actele aditionale la contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:00, 29 August 2008
Iar daca ceri unui inspector sa opereze in cartea de munca, nici nu te primeste fara o copie a actului aditional sau a a deciziei de modificare.... parca noi le inregistram degeaba la ei si le lasam un exemplar???!! si in plus dupa ce le dai totul mura in gura iti spune sa vii peste 2 - 3 saptamani sa-ti dea cartea completata.
tocmai am dat examenul, asa ca de acum o sa- mi fie mai usor in privinta asta!!:(:
O sa merg la ei atunci. Desi am intarziat cam o saptamana cu depunerea actelor aditionale (pe care deja le-am operat in Carnetul de Munca) si plus de asta mai trebuie sa fac un exemplar si pentru ITM. Ce-o fi o fi !. Va multumesc oricum tuturor pentru implicare. Si...mai vorbim;)
Actele aditionale se fac in dublu exemplar. La data de perfectare a lor puneti o data cu cel mult 5 zile in urma de data prezentarii la ITM. ;)
in trei exemplare, cate unul pentru fiecare parte: angajator, salariat, ITM
namiru a scris:

in trei exemplare, cate unul pentru fiecare parte: angajator, salariat, ITM


Iar te contrazic, ITM-ul nu este parte in contract. ;)
Prin urmare, incheierea in trei exemplare actele aditionale se practica ca vrea angajatorul si nu ca este impusa de vreun act normativ.

Alte discuții în legătură

Act aditional Katalynna Katalynna Buna ziua, As vrea sa stiu daca este adevarat ca pe actele aditionale privind marirea nu se mai aplica stampila ITM, pt ca am primit un astfel de act si mi ... (vezi toată discuția)
Viza itm pe actele aditionale la contractul individual de munca iozefinap iozefinap Buna ziua , Societatea la care lucrez are aprobare de la ITM pentru efectuarea la sediul angajatorului a operatiunilor de pastrare si completare a carnetelor ... (vezi toată discuția)
Act aditional, lege modificata avo1 avo1 buna ziua, va rog sa imi spuneti ce nr are legea modif 130/1999, m-ar interesa art. care permite societatilor sa nu mai vizeze actele aditionale la ITM in ... (vezi toată discuția)