avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi s-a cerut demisia!?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi s-a cerut demisia!?

Am si eu o problema. Am cerut voie angajatorului sa ma lase cateva ore, din programul de munca, aveam o problema, m-a lasat, iar a doua zi, mi-a cerut demisia. Nu stiu ce l-a facut sa se razgandeasca, sunt inginer constructor, si am avut faza terminala, ar fi trebuit sa fiu, dar am lasat tot ce-a trebuit, procese-verbale, gata semnate, si tot, n-au fost probleme...dar nu stiu ce l-a facut sa procedeze asa...

Ce sa fac? n-are dreptul sa-mi ceara demisia, asta e dreptul meu, nu?! Dar de vreme ce mi-a cerut demisia, nu mai sunt dorit in firma...asa ca nici eu n-as mai sta..sa-mi dau demisia? sa-l las sa ma concedieze (dar nu vad pe ce motiv ar face-o), sa rezolutionam de comun acord contractul de munca?...ce sa fac sa ies bine din situatia asta? ce m-ar "sifona" mai putin?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:54, 4 Mai 2009

asta am apreciat si eu, nu? Am inteles ca el nu ar dori sa plece, dar nici seful nu-l vrea. adica il invoieste si apoi il da afara.............nu vi se pare deplasat?
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2008
Doina Elena, Consultant resurse umane
tudorioan a scris:

M-ai degraba angajatorul vrea sa scape de el!

of...limba romana asta :((
namiru a scris:

asta am apreciat si eu, nu? Am inteles ca el nu ar dori sa plece, dar nici seful nu-l vrea. adica il invoieste si apoi il da afara.............nu vi se pare deplasat?
Traim in Romania, namiru! Tara tuturor posibilitatilor in materie de abuzuri si ilegalitati!
romibaro a scris:

tudorioan a scris:

M-ai degraba angajatorul vrea sa scape de el!

of...limba romana asta :((

"mai"
Salut ,am si eu nevoie de un raspuns URGENT va rog,privind urmatoarele ....
lucrez...(inca nu am semnat nimik) la o firma de televiziune .... agent vanzari ... am target pe luna, 30 de vanzari si 27 activari in ultimele 3 luni de zile aveam 3/10/6 activari si 15/20/18 vanzari deci eram sub target ...si acuma mi se cere demisia ..... cum sa fac sa`mi zica si mie cineva cum e mai bine ....si ce anume pierd daca`mi dau demisia ma intereseaza sa stiu daca ma pot concedia datorita faptului ca nu am vanzari/activari din targetul meu lunar si daca pe cartea de munca se specifica ca in perioada cutare am fost concediat si motivul concedierii(si anume in cazul meu ca nu mi`am indeplinit sarcinile sau vanzarile pe luna ...)ROG SERIOZITATE SI URGENT UN RASPUNS! .. raz2xm@yahoo.com
Thanks!

Alte discuții în legătură

Demisie napoleonul napoleonul Buna! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: doresc sa demisionez la zi cu acordul partilor, art.55 lit.b Codul Muncii; dar din cate demisii au fost ... (vezi toată discuția)
Demisia si preavizul aam2401 aam2401 sunt angajat de aproape 6 luni la o firma, vreau sa imi dau demisia, cat sunt obligat sa stau in preaviz? am vreo posibilitate sa imi dau demisia la zi, sa ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim cu acordul partilor sedal sedal Lucrez in comert si sunt singura salariata angajata ca vanzator in firma in care lucrez. Pe data de 31.10.2009 am facut inventarul impreuna cu patroana firmei, ... (vezi toată discuția)