avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta domestica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta domestica

cum pot impiedica fostul sot,care era de o violenta extrema,sa ne mai ameninte si acum dupa divort?fostul sot este politist si este angajat la Inspectoratul de Politie Sibiu!si inca o intrebare:cum de poate fi un astfel de om ,angajat in slujba omului???cum poate el proteja femeile ,de violenta domestica ,atata timp cat el era un agresor???sau copiii?nimeni nu si verifica angajatii??
Cel mai recent răspuns: derky , utilizator 17:10, 5 Februarie 2009
Da, bine, poate sa divorteze... insa nu stiu daca exista dovezi clare care s-ar putea folosi impotriva lui pt inceperea unui proces (?). Exista martori care au vazut fata mamei dupa ce aceasta a fost batuta, exista certificatul medico-legal. Sora mea a fost de fata, insa nu stiu daca se poate lua vreo declaratie unui copil de 6 ani.
Ce ma ingrijoreaza pe mine e faptul ca mama e blocata momentan... Toate actele si obiecte personale, bani sunt la el. Daca s-ar duce sa le ia, sunt sigura ca nu s-ar mai intoarce inapoi.
Nu stiu, poate aberez... insa as vrea sa stiu daca politia ar putea sa o insoteasca pe aceasta sa-si recapete lucrurile personale. Vorbesc de politia capitalei, pentru ca o parte din politistii din giurgiu il cunosc pe tip, si i-ar putea face mai mult rau decat bine mamei.
Credeti ca politia ar putea ajuta? Exista vreun demers in situatia asta?
Mama ar putea sa mearga si cu altcineva sa le ia, insa cum am mai scris... nebunu-i nebun, si n-as vrea sa se produca alte conflicte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere de agresiune cobzarualexandra cobzarualexandra intrebarea este:daca eu filmez o persoana(beata) care agreseaza fizic sau verbal si ameninta si injura sotia(sau pe mine),filmul poate fi luat ca o dovada la ... (vezi toată discuția)
Politia nu si-a dat interesul!!!!???? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Acum 2 zile mama a victima unei agresiuni cu agresor cunoscut ; fost batuta in asemenea hal incat la momentul actual este internata la Spitalul de Urgenta ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu marius.suceava marius.suceava Buna ziua am si eu o intrebare daca la cazul plangere penala violre de domiciliu si violenta fara martori si este la prima abatere ce consecinte se aplica ? ... (vezi toată discuția)