Da, doamna Catalina a fost foarte aproape de adevar, cunosc speta domnisoarei mai in detaliu.
Ce va pot spune acum este ca toata joaca aceasta a fostului prieten are 2000 de pagini la dosarul penal, cat se poate de hilar, nu am intalnit asa ceva in viata mea, iar scopul dosarului nu este sa se faca presiuni pt o eventuala impacare, scopul real a fost sa-i arate domnisoarei in cauza de ce este el in stare...si iata ca a aratat.
Cred ca avem de-a face cu un om nu tocmai sanatos psihic.
Oricum, precedent in Romania nu exista, dar cu siguranta acest dosar va fi dat exemplu in viitoarele asemenea spete( in definitiv fostul prieten asta urmareste, sa creeze precedent).
Pomit sa revin cu intreaga speta cand se va pune o concluzie, speram sa fie favorabila.
Cu scuzele de rigoare dle. omo_confid...insa nu ati inteles nimic din speta de fata; dosarul este in faza cercetarilor preliminare, stiti dvs... se afla inca la politie, se mai strang probe (daca omu' are probleme psihice se pot strange si 4000 de file!!!!). Nu a fost data, deocamdata, rezolutie de catre un procuror pentru inceperea urmaririi penale. Doar in faza aceasta putem discuta de un complet de judecata...:hugall:
~ final discuție ~