Exista vreun termen legal in care sunt obligata sa anunt la servici ca sunt insarcinata? Eu am deja 13 saptamani si nu am anuntat, deoarece vroiam sa trec cu bine de primul trimestru. Este vreo problema daca am depasit termenul?
Ce documente trebuie sa aduc de la medic?
Multumesc
Daca dupa concediu de maternitate reveniti la munca puteti intra in concediu de risc maternal . In acest caz, revenirea la munca se face imediat dupa terminarea concediului de maternitate.
Sunt insarcinata in 4 saptamani.am lucrat in 2017 din luna martie pana in septembrie si apoi din noiembrie pana in prezent.deci lipseste luna octombrie.cele 12 luni anterior nasterii trebuie sa fie consecutive sau na incadrez la indemnizatie?
urmeaza sa nasc in decembrie.am contract pe perioada nedeterminata dar in octombrie s ar putea inchide firma.dar m as incadra chiar daca nu sunt 12 luni consecutive nu?
si inca o intrebare cu nr de înregistrare.eu ii voi inmana sefului actele precum ca sunt însărcinată dar nu cred ca o sa mi dea nici un nr de inregistrare trebuie dat de contabilă cumva?
Risc maternal
Fely39
Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Risc maternal
Vali16
Bună, dacă sunt însărcinată în 3 luni si două săptămâni, iar eu lucrez la un bar şi doresc să primesc risc maternal care sunt şansele să pot ... (vezi toată discuția)