Exista vreun termen legal in care sunt obligata sa anunt la servici ca sunt insarcinata? Eu am deja 13 saptamani si nu am anuntat, deoarece vroiam sa trec cu bine de primul trimestru. Este vreo problema daca am depasit termenul?
Ce documente trebuie sa aduc de la medic?
Multumesc
Buna ziua.Ma gandesc cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie:sunt insarcinata cu al doilea copil dar sunt in CCC cu primul.Cand as termina in 13 ian CCC imediat la 2 saptamani ar trebui sa nasc al doilea copil.Cum sa procedez cu angajatorul ca eu ar fi trebuit sa reiau serviciul si intentia mea era sa merg din 1 noiembrie 2020 la servici.Cum sa procedez ca sa iau in continuare indemnizatie si pentru al doilea dar nici sa nu am intrerupere ca dupa ,cand termin si cu Ccc la al doilea m-as intoarce la servici. ?????
Risc maternal
Fely39
Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Risc maternal
Vali16
Bună, dacă sunt însărcinată în 3 luni si două săptămâni, iar eu lucrez la un bar şi doresc să primesc risc maternal care sunt şansele să pot ... (vezi toată discuția)