Buna dimineata
In anul 1983,s-a dezbatut succesiunea dupa bunici,de catre cei 3 copii ai lor.
Din motive necunoscute,masa succesorala a fost mentionata eronat,in sensul ca s-a declarat doar 250 mp teren constructii,casa de locuit situata pe acel teren si o bucatarie de vara (anexa),in realitate fiind vorba de un teren mult mai mare (curtea casei) in suprafata de 2600 mp.
Bineinteles,in certificatul de mostenitor emis in urma acestei dezbateri a succesiunii, s-a mentionat ca bunuri imobile doar cei 250 mp.teren constructii, casa si bucataria de vara.
Pe baza acestui certificat de mostenitor,s-a facut si partajul succesoral.
Nimeni nu a facut afirmatii despre existenta celor 2600 mp.ce existau si atunci.
Recent,am descoperit acte doveditoare ca acel teren de 2600 mp.a apartinut bunicilor si doresc sa-l aduc la masa succesorala a bunicilor,ulterior sa se poata face un partaj succesoral corect.
Tatal meu este unul dintre cei 3 copii ai bunicilor si este singurul care mai este in viata.
Cum este posibil sa aflu motivul pentru care nu s-a mentionat intregul teren ?
Unde ma pot adresa,avand in vedere ca atunci exista doar Notariatul de Stat,iar acum nu mai exista ?
Cum pot aduce la masa succesorala intregul teren,avand in vedere ca acum pot dovedi cu acte originale provenienta lui si faptul ca a apartinut bunicilor mei (l-a stapanit pana la decesul acestora,neintrerupt) ?
Va multumesc.