avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in perioada determinata

Buna ziua,
Mi-i s-a prelungit contractul de munca pana in 29 septembrie. Daca eu vreau sa-mi dau demisia pe 19 septmbrie , perioada de preaviz s-ar termina dupa 15 zile lucratoare - 10 octombrie. Eu din 10 octombrie as lucra la alta firma.
Daca firma la care lucrez acuma nu mai vrea sa imi prelungeasca contractul, inseamna ca eu as pleca in 29 septembrie cand imi expira contractul.
In principiu nu inteleg cum e cu demisia in perioada determinata.
Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 15 Septembrie 2011
nefertirising a scris:

@freeelis
Total de acord. M-am confruntat cu foarte multi angajatori care isi formasera aceasta convingere

As putea spune mai multe despre acest lucru , intrucat de asemenea supozitii ma lovesc in fiecare zi ... cred si sunt convins ca nu numai noi ne-am lovit de aceste probleme, dar si stim de unde provin... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca perioada determinata - prelungire noiembriesm noiembriesm Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru prelungirea CIM perioada determinata. Eu as prefera sa fac un act aditional pentru prelungire, dar am vazut ... (vezi toată discuția)
Neprelungirea contractului de munca mdlnioana mdlnioana Buna, am si eu urmatoarea intrebare: In urmatoarele 8 zile imi exprima C.I.M. , incheiat acum 3 luni. Eu doresc sa plec din cadrul acestei firme si pe acest ... (vezi toată discuția)
Contract pe duratã determinatã. demisie georgiana_geo georgiana_geo Buna seara. Am si eu o nelamurire. Lucrez de 2 luni si cateva zile la o firma unde am contract determinat pana in iulie. La inceput am avut contract determinat ... (vezi toată discuția)