admin a scris:
carol_lorac, musac: este pentru ultima data cand va rog sa renuntati la dispute si sa va limitati la a da raspunsuri oamenilor care intreaba ceva in forum.
daca mai vad certuri ca aceea de acum, o sa fiu nevoit sa iau masuri.
multumesc.
domnule admin, cum poti sa nu ai ceva impotriva acestui individ ?
problema din acest topic era urmatoarea :
i mi renovez baia si vreau sa schimb scurgerea, sifonul cu totul dar vecinul de jos nu sta la discutii, am incercat sa vb. cu el si nu vrea. daca ma apuc sa sparg la mine sa mi schimb sifonul si crapa peretele la el ce mi se poate intampla.eu daca mi pun faianta si termin de renovat, apoi ii pica apa in cap, ce fac, ma apuc de spart iar la mine?
raspunsul acestui individ, gigi contra este:
Daca ar face asa vecinul meu de deasupra...ar trebui sa mi repare si sa mi varuiasca toata baia..fiind posesorul sifonului.Iar cheltuielile de judecata ce le ar plati ar fi de peste 2000 lei [...]
era vb de cheltuieli de judecata
ineptii mai mari ca la acest individ chiar nu am gaasit la toti userii de pe acest site, la un loc.
deci ... vecinul de sus vine sa-i ceara acordul sa schimbe sifonul de la baie, dar nu primeste acest acord. in cazul in care sifonul se fisureaza, pe cale naturala sau "ajutat", cel de jos da in judecata pe cel de sus, cerind daune peste 2000 lei pentru ca "ar trebui sa mi repare si sa mi varuiasca toata baia". si aceasta in conditiile in care i s-a cerut acordul de a se schimba sifonul, pe care nu l-a dat, si nici macar nu a mers mai intii la vecinul cu solicitarea de a-i repara tavanul afectat de defectarea sifonului (care poate fi din cauze naturale, sau nu)
cum sa nu te scoata din sarite acest individ, care intotdeauna are numai astfel de pozitii, gen gigi contra , fara pic de logica fata de situatia de fapt ???#-o
inca ceva ... disputa a fost pe problema topicului, nu in afara lui, problema fiind sifonul.
sa ne fie cu iertare, dar prin aceasta apostrofare incurajati astfel de atitudini incitatoare are unor locatari/proprietari care sint INTOTDEAUNA impotriva maririi confortului si sigurantei proprii, fiind totdeauna impotriva reparatiilor efectuate de vecini care au bani sa le execute. ca in fond, la aceasta s-a redus totul la tovarasul musac ... la frustrarea ca nu are bani suficienti sa-si faca si el astfel de reparatii (chiar a spus intr-un alt topic ca are restanta 80lei) si incearca sa faca rost de bani de la vecinul de sus, prin chemarea in judecata pentru reparatia tavanului (cere peste 2000 lei pentru reparatia unui tavan care nu depaseste 300 lei). este impotriva lucrarilor de reparatii executate de vecini, dar dupa aia se ridica cu pretentii de la asociatie ca sa se efectueze repede reparatiile pa partea comuna. ma intreba acum, ce-ar fi facut daca s-ar fi spart teava comuna de apa calda sau caldura dintre el si vecinul? ar fi dat in judecata asociatia, sau pe vecinul ?
daca incurajati o astfel de atitudine, atunci va meritati un astfel de user si eu ma retrag, lasindu-l pe acesta sa aibe aceleasi pozitii de invidid pus pe harta si impotriva tuturor celor care vor sa faca cu adevarat ceva in vederea mariri confortului si traiului in acel condominiu
PS acelasi individ, musac, m-a acuzat ca nu stiu sa citesc legile, si chiar nu inteleg ceea ce citesc. cititi va rog postarile lui din topicul "Subiect: RE: Ajutor! Fondul de rulment este optional sau nu...pana la urma?" si veti intelege cit de bine poate intelege el legislatia, aceste postari fiind pe deplin sugestive. vorba reclamei ... "n-ai cu cine dom'le ... n-ai cu cine !" :D