Buna,
Am si eu o problema in legatura cu fratele meu, incerc sa fiu scurt si la obiect.
Avem un var cu care noi ne-am inteles ffff bine, chiar daca altii il barfeau, nu am bagat in seama nimic, fratele meu l-a ajutat cat a putut si financiar si material si pe el si pe familia lui, chiar si pe sora lui care era in divort cu sotul ei si o agresa. La un moment dat varul l-a acuzat pe fratele meu cu o chestie neadevarata referitor la un proces de al surorii lui, a incercat fratele sa-l convinga dar nu a vrut sa-l asculte.....in fine....a trecut ceva timp de la aceasta problema, fratelui meu chiar i-a parut rau ca nu a vrut sa-l asculte si de atunci nici nu s-au mai vazut.
Inainte cu o zi de implinirea a 1 an de zile a nepoatei mele, fratele meu l-a sunat pe varul nostru sa-l invite a doua zi la petrecere, fratele meu incepuse cu "cinstea" cu o zi inainte, acesta (varul) nu i-a raspuns la telefon, a incercat s-o sune pe matusa, nici aceasta nu a raspuns, intr-un final a raspuns verisoara care i-a vorbit fff urat fratelui meu, chiar injurandu-l, acesta si-a iesit din sarite si s-a dus la ei acasa cu o bata de baseball (ornamentala) in ideea sa-i sperie, din intamplare a iesit chiar varul afara si fratele meu l-a lovit spargandui capu. Pe fratele meu au sarit alti 3 barbati si l-au batut mar,pana am ajuns eu dupa el, el era deja cazut jos si plin de sange si aia continuau sa dea in el. Varul si-a scos adeverinta de la medicul legist cu ingrijiri medicale de 4 zile si cam la o luna de zile dupa eveniment a depus si el plangere la politie in care il acuza de lovire si violare de domiciliu. Fratele a doua zi l-a sunat si si-a cerut scuze l-a intrebat cum se simte etc, cumnata mea a fost la ei acasa, varul i-a spus ca nu o sa depuna plangere (ceea ce a fost micniuna), acum varul ca sa-si retraga plangerea cere 2500 de euro, o gramada de bani pe care fratele meu nu ii are. De atunci din cauza stresului a facut si diabet tip 1. Intrebarea mea este ce i se poate intampla fratelui meu in cazul in care varul nu-si retrage plangerea, el nu are nici un alt antecedent si in general e o persoana ffff linistita..Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
marian1972 , utilizator
11:27, 21 Septembrie 2011