avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzat de lovire si violare de domiciliu....
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzat de lovire si violare de domiciliu....

Buna,
Am si eu o problema in legatura cu fratele meu, incerc sa fiu scurt si la obiect.
Avem un var cu care noi ne-am inteles ffff bine, chiar daca altii il barfeau, nu am bagat in seama nimic, fratele meu l-a ajutat cat a putut si financiar si material si pe el si pe familia lui, chiar si pe sora lui care era in divort cu sotul ei si o agresa. La un moment dat varul l-a acuzat pe fratele meu cu o chestie neadevarata referitor la un proces de al surorii lui, a incercat fratele sa-l convinga dar nu a vrut sa-l asculte.....in fine....a trecut ceva timp de la aceasta problema, fratelui meu chiar i-a parut rau ca nu a vrut sa-l asculte si de atunci nici nu s-au mai vazut.
Inainte cu o zi de implinirea a 1 an de zile a nepoatei mele, fratele meu l-a sunat pe varul nostru sa-l invite a doua zi la petrecere, fratele meu incepuse cu "cinstea" cu o zi inainte, acesta (varul) nu i-a raspuns la telefon, a incercat s-o sune pe matusa, nici aceasta nu a raspuns, intr-un final a raspuns verisoara care i-a vorbit fff urat fratelui meu, chiar injurandu-l, acesta si-a iesit din sarite si s-a dus la ei acasa cu o bata de baseball (ornamentala) in ideea sa-i sperie, din intamplare a iesit chiar varul afara si fratele meu l-a lovit spargandui capu. Pe fratele meu au sarit alti 3 barbati si l-au batut mar,pana am ajuns eu dupa el, el era deja cazut jos si plin de sange si aia continuau sa dea in el. Varul si-a scos adeverinta de la medicul legist cu ingrijiri medicale de 4 zile si cam la o luna de zile dupa eveniment a depus si el plangere la politie in care il acuza de lovire si violare de domiciliu. Fratele a doua zi l-a sunat si si-a cerut scuze l-a intrebat cum se simte etc, cumnata mea a fost la ei acasa, varul i-a spus ca nu o sa depuna plangere (ceea ce a fost micniuna), acum varul ca sa-si retraga plangerea cere 2500 de euro, o gramada de bani pe care fratele meu nu ii are. De atunci din cauza stresului a facut si diabet tip 1. Intrebarea mea este ce i se poate intampla fratelui meu in cazul in care varul nu-si retrage plangerea, el nu are nici un alt antecedent si in general e o persoana ffff linistita..Va multumesc
Cel mai recent răspuns: marian1972 , utilizator 11:27, 21 Septembrie 2011
Dar fratele meu nu a amenintat membrii familiei varului, pai si eu i-am zis fratelui sa depuna plangere cred ca acum nu mai are cum avand in vedere ca "grozavia" s-a petrecut in 3 iunie....iar el mi-a spus ca nu vrea sa faca rau nimanui....si dupa o luna pica"bomba" cum ca varul a depus plangere.....
Stimate domn , dl.avocat"Mihai Jus" v-a explicat cu profesionalism cum stau lucrurile , faceti de asa maniera incat sa ajungeti la o impacare intrucat cheltuielile si tarasarile la politie si instante , nu fac bine , nici nervilor , nici buzunarului , ca sa nu mai vorbim despre starea de tensiune existenta in familie.
Aveti dreptate, dar daca varul nu vrea sa le raspunda la telefon sau la mesaje.....ce poata sa mai faca fratele meu impreuna cu familia lui.....deja din cate am inteles de la ei si de la mama au insistat destul, iar varul doar a promis ca se va vedea cu ai mei dar.....a ramas cu promisiunea....
In afara faptului ca vi s-au explicat toate posibilitatile , ca vi s-au dat solutii , nimeni , oricat de mult ar dori , nu mai poate face nimic.
Este la latitudinea dvs sa gasiti modul de rezolvare si felul in care veti rezolva aceasta problema.
Toata problema este intre fratele dvs. si el si trebuie sa gasiti cu inteligenta solutia cea mai portivita pentru a pune capat acestui conflict.
Modalitatile tin de problemele dvs si de situatia dvs. familiara , dar mai ales de inteligenta si diplomatia fiecareia dintre parti.
Succes !
Asa e aveti dreptate, om vedea ce o iesi din toata nebunia asta, sper sa fie totul bine ce nu-mi place este ca am aflat ca fratele meu nu se simte prea bine si asta ma ingrijoreaza mult.
Oricum multumesc pt. raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatie in trafic Carmen Florea Carmen Florea Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu un caz de procedura penala. Povestea este urmatoarea. Fratele meu a primit o citatie in luna Octombrie sa se ... (vezi toată discuția)
Soti batuti de cumnat carmen ala carmen ala Va supun atentiei urmatoarea intamplare: Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala alina_sorina19 alina_sorina19 Buna,fratele meu a fost amenintat mai demult de un baiat si acum cateva seri l-au asteptat si l-au batut.A ajuns la spital cu fractura de maxilar(i l-au ... (vezi toată discuția)