buna ziua, am lucrat pe perioada determinata 2 ani in locul unei mamici care a fost in postnatal,iar ulterior a mai nascut o fetita, dar angajatorul nu imi mai prelungeste contractul . vroiam sa stiu daca pot beneficia de somaj? daca poate cineva sa imi raspunda , va multumesc
1. Mergeti la resurse umane cu copia dvs. de pe CIM si spuneti ca expira la 05.10.2011.
2. Daca vor sa stati pana pe 25.10.2011 sa va faca un act aditional de prelungire a CIM, daca doriti si dvs. asta.
da dar ei mi-au spus ca contractul meu se incheie de drept pe 25 oct si am primit si o comunicare cu acest fapt, am inteles ca am inceput activitatea doar de la data de 5 oct , si de asta scrie in contract ca incepe de la 5 oct . ei mi-au spus ca mi-au facut angajarea cu data de 25 normal,
1. - Ne-ati spus acelasi lucru de mai multe ori. Am inteles de prima data.
- Noi v-am spus ce trebuie sa faceti si cum este corect si legal
- Nu putem veni la angajatorul dvs. sa-l convingem mai ales ca nu avem documetele in fata.
2. Mergeti la ITM sa ia legatura cu angajatorul dvs. si sa-l lamureasca.
Somaj
ana2233
Am contract pe perioada determinata, care expira la sfarsitul lunii. Ni s a spus ca se vor prelungi contractele in continuare, dar eu vreau sa intru in somaj. ... (vezi toată discuția)
Dilema totala
daridannah
buna ziua,multumesc mult pt.raspunsurile date si as mai dori sa va mai intreb cat timp voi lua aceasta indemnizatie,si cat este cuantumul ei pe o luna? (vezi toată discuția)