Acum o saptamana am avut un schimb de injurii cu una dintre colegele mele de la munca. Dupa ce seful nostru a organizat o cercetare disciplinara si ne-a ascultat versiunile fiecaruia a decis ca eu voi fi exclus din firma(fara preaviz fara nimic). Vreau sa precizez ca lucrez la aceasta firma de 5 luni si este prima mea abatere disciplinara. Am doua variante: intelegerea de ambele parti in care fiecare isi vede de drumul lui sau sa ma demita si sa imi treaca in cartea de munca acesta abatere disciplinara. Vreau sa le intentez un proces insa nu stiu daca am sanse reale de castig.
Ce varianta sa aleg?
Este rentabil sa le deschid un proces? (durata procesului si costurile)
Ma simt foarte jicnit de atitudinea firmei fata de mine mai ales ca nu sunt o persoana conflictuala si un simplu advertisment ar fi ajutat ambele parti.
faceti-le in scris cu nr de inregistrare solicitare de a va spune cum sa va desfasurati activitatea in aceste conditii. NU prin email, ca nu este valabil
persoana de la ru a refuzat sa imi primeasca cererea motivand ca se stie deja ca nu pot sa imi desfasor activitatea daca nu am laptop si telefon si ca mai bine astept decizia managementului care este posibil sa fie anuntata undeva pe luni. Ca varianta mi-a propus sa trimit eu acesta cerere prin curier la firma si astfel nu trebuie sa aiba nr de inregistrare pe ea..
Sfat reintegrare
smeagull
Buna ziua,
Ma aflu in situatia angajatorului care are de operat reintegrarea unui angajat, in urma castigarii de catre acesta in instanta a contestatiei la ... (vezi toată discuția)