avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expertiza grafoscopica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expertiza grafoscopica

Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a incheiat fara martori si intr-un singur exemplar.
Deasemenea o expertiza grafoscopica poate arata cu certitudine ca, contractul s-a ncheiat intr-un singr exemplar?
Cel mai recent răspuns: 18elena , utilizator 15:02, 30 Septembrie 2011
Bunul este imobil.
la incheierea actului nu a existat niciun martor, s-a scris pe o singura foaie( un singur exemplar).
Cand am primit citatia pt poces am aflat ca a aparut un martor din partea partii adverse, pe copia contractului incheiat este trecut si martorul partii adverse.
Stiu ca aici vorbim de fals si uz de fals, de marturie mincinoasa si cred ( nu stiu exact daca este) complicitate la marturie mincinoasa.
Consider ca acest act este usor anulabil. Legea prevedea in cazul imobilelor o conditie de validitate in ceea ce priveste forma si anume ca instrainarea lor se poate face printr-un contract intocmit in forma autentica(in fata notarului), daca este vorba de un contract de v-c atunci instanta va retine din oficiu nulitatea absoluta a acestuia
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
ZeosSupreme, utilizator
scuze dar chestia cu incheierea actului de vinzare-cumparare imobil in fata notarului cade si zic asta din eperienta proprie un bun prieten de-al meu a facut un asa zis contract de vinzare cumparare scris de mana pe un caiet studentesc cu 2 martori dar de fapt era un imprumut in instanta martori a zis ca era un imprumut dar nu s-a luat in considerare si cistigat cumparatorul,,,,deci nu o contat pe ce hirtie sau sub ce forma asa ca parerea nea este sa aveti un avocat bun si sa convigeti cumva pers.sa recunoasca .vizavi de martori dovediti fff greu ca acesta a mintit succes
Forma autentica este OBLIGATORIE in cazul contractelor ce privesc v-c a unui IMOBIL, iar speta cu imprumutul nu isi are aplicare
d-na elena la expertiza grafoscopica sa cereti analiza pixului daca este scris cu acelasi pix cu care a semnat martorul?daca este martor inventat si a semnat dupa e posibil sa fi semnat cu alt pix, mare atentie si asa se poate face dovada de intreruperea scris c-v , eu azi am avut proces si aceeasi pl cu expertiza s-a efectuat una in tm si acum partea adversa a cerut contra exp bine inteles prima a f.favoarea noastra dar vechimea hirtiei si pixul nu s-a putut efectua atentie ce cereti la exp mult succes

Alte discuții în legătură

Inscris sub semnatura privata romex romex Stimati domni, Doresc sa supun inca o data o speta la care nu am primit lamuririle necesare . -Intr-un proces in care se cere o hotarare care sa tina loc de ... (vezi toată discuția)
Fals in acte si marturie micinoasa Amalia Dinu Amalia Dinu va rog sa-mi raspundeti daca am sanse de reusita in a acuza partea adversa pentru fals si marturie mincionasa, avand in vederea ca in decizia pe care am ... (vezi toată discuția)
Martor contract de imprumut romex romex Va rog sa-mi spuneti daca pe un act de imprumut -ante contract de vanzare cumparare , ca martor este trecuta o persoana decedata , iar partea care a semnat ... (vezi toată discuția)