avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expertiza grafoscopica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expertiza grafoscopica

Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a incheiat fara martori si intr-un singur exemplar.
Deasemenea o expertiza grafoscopica poate arata cu certitudine ca, contractul s-a ncheiat intr-un singr exemplar?
Cel mai recent răspuns: 18elena , utilizator 15:02, 30 Septembrie 2011
Multumesc, da noi ne-am gandit de mult la asta, la exp vom cere, analiza pixului, vechimea inscrisului, noi vrem sa demonstram ca a fost martor adaugat ulterior.
ce fel de proces e civil sau penal?dar de oricare ar fi trebiue puse intrebari cheie la martor ex...cum arata casa interior al celui unde s-a scris contractul? ce discuti au mai fost intre voi?dar dvs nu puteti avea martor??ar fi bine in penal sepot audia si rude mult succes
Este un proces civil, noi dupa ce am primit citatia la proces, am aflat ca partea adversa are u martor, pe copia de pe act figureaza trecut acel martor.
Ei au fost obligatii( partea adversa), la termenul trecut, sa depuna la dosar actu in original, la termenul viitor vor fi citati martorii, atat ai nostrii cat si ai lor.
Asteptam sa vedem ce declara martorul lor, e anticipez ca ca din moment ce a fost trecut pe contract si a semnat, el va declara ca a fost prezent la intocmirea actului.
Si de acolo, vom depune plangere pt marturie mincinoasa, instigare si complicitate la marturie mincinoasa, analiza grafoscopica a documentului etc.
Cum am spus il lasam intai pe martorul partii adverse sa declare.
Avem si o banuiala ca si avocatul partii adverse este implicat in toata mizeria asta.
ar fi super bine sa puteti dovedi ca martorul minte e f greu in procesul meu tot la o v-c e vorba de tir partea adversa a adus martori mincinosi cu toate ca am avut martori pe asa contract care au zis ca pers.x nu era de fata si totusi a fost audiata si luat de bun declaratia ei .am vb cu avocatul meu sa-i faca plingere pentru marturie mincinoasa si a zis ca nu putem dovedica a mintit si o sa-i dea NUP si se poate intoarce impotriva noastra si nu am facut plingerea acum imi pare rau dar totusi incearca dar adunati dovezi ca fapt minte incearca cu toate armele posibile,inregistreasal prin altcineva ,sau gindestete tu mai bine poate au fost si martori din partea ta ?daca tot e la moda nu?succes
a da am uitat sa nu te grabesti la declaratiile tale sa depui lasa-te ultima dupa ce se audiaza toti si aunci vezi ce faci tu si sa iti faci copii xerox dupa decaratii si c-v si ce mai e la dosar e bine sa le studiezi si tu

Alte discuții în legătură

Inscris sub semnatura privata romex romex Stimati domni, Doresc sa supun inca o data o speta la care nu am primit lamuririle necesare . -Intr-un proces in care se cere o hotarare care sa tina loc de ... (vezi toată discuția)
Fals in acte si marturie micinoasa Amalia Dinu Amalia Dinu va rog sa-mi raspundeti daca am sanse de reusita in a acuza partea adversa pentru fals si marturie mincionasa, avand in vederea ca in decizia pe care am ... (vezi toată discuția)
Martor contract de imprumut romex romex Va rog sa-mi spuneti daca pe un act de imprumut -ante contract de vanzare cumparare , ca martor este trecuta o persoana decedata , iar partea care a semnat ... (vezi toată discuția)