avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expertiza grafoscopica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expertiza grafoscopica

Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a incheiat fara martori si intr-un singur exemplar.
Deasemenea o expertiza grafoscopica poate arata cu certitudine ca, contractul s-a ncheiat intr-un singr exemplar?
Cel mai recent răspuns: 18elena , utilizator 15:02, 30 Septembrie 2011
Noi ne-am gandit la toate variantele, de aceea nu vom actiona decat dupa marturia partii adverse.
eu am incredere ca o cercetare penala ( pt marturie mincinoasa) va scoate adevarul la iveala.
La noi sunt multe lucruri care fac, ca acel act sa fie nu, nu a fost intocmit in 2 exemplare, nu au fost martori, bani nu s-au dat, ei vin cu un martor mincinos trecut ulterior pe act, sunt convinsa ca ei nu se asteapta la o expertiza grafoscopica a documentului, in momentul cand avocatul nostru a cerut sa se depuna la dosar documentul in original, partea adversa a luat foc.
Minciuna are picioare scurte,si martorul lor daca va vedea ca vom cere analiza grafoscopica, vom depune plangere pt marturie mincinoasa, cred ca isi va schimba pozitia, sau o sa inceapa sa ii toarne pe toti, pt ca eu raman la banuiala mea ca implicat este si avocatul partii adverse, toate s-au facut la indicatiile lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris sub semnatura privata romex romex Stimati domni, Doresc sa supun inca o data o speta la care nu am primit lamuririle necesare . -Intr-un proces in care se cere o hotarare care sa tina loc de ... (vezi toată discuția)
Fals in acte si marturie micinoasa Amalia Dinu Amalia Dinu va rog sa-mi raspundeti daca am sanse de reusita in a acuza partea adversa pentru fals si marturie mincionasa, avand in vederea ca in decizia pe care am ... (vezi toată discuția)
Martor contract de imprumut romex romex Va rog sa-mi spuneti daca pe un act de imprumut -ante contract de vanzare cumparare , ca martor este trecuta o persoana decedata , iar partea care a semnat ... (vezi toată discuția)