avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare facuta pe o data anterioara
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare facuta pe o data anterioara

Buna ziua, tuturor! Incerc sa fiu cat mai scurt...
Am fost implicat intr-un accident, nu ne-am inteles amiabil, am fost cu soerul vinovat la politie de unde am un proces verbal in care el este declarat vinovat. Am incercat sa obtin asigurarea de la vinovat (nu a prezentat-o la politie), nu a vrut sa mi-o dea. am cautat pe siteul csa, in cedam, si nu avea asigurare. Eu mi-am reparat masina si vreau sa incep un proces impotriva vinovatului. Acum, dupa o luna de la accident, aflu tot de pe siteul csa ca domnul are brusc asigurare. Ce ar trebui sa fac acum? Sa il sun sa imi dea "noua asigurare" (el mi-a spus foarte clar inca de dupa momentul in care am fost la politie ca nu mai am ce il deranja, ca nu-mi raspunde la telefon si nu ma ajuta cu nimic), sau sa il dau in judecata...?
Cel mai recent răspuns: mihaibocancea , utilizator 08:29, 23 Octombrie 2011
Aveti grija insa ce dotiti sa obtineti din aceasta actiune! De la un asigurator, se poate obtine uneori mai repede si integral dauna decat de la o persoana care nici macar nu plateste o RCA la timp!!:angry:
Bineinteles...daca il dai intii pe el in judecata se lungeste toata povestea ptr ca daca are intradevar polita valida el va chema in instanta asiguratorul.De aceea sfatul a fost sa mearga intii la asigurator.
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2011
mihaibocancea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuza sa dea rca-ul ContSters98245 ContSters98245 Salut, in urma cu 4 zile (31 iulie) am avut un accident in care sunt parte vatamata. Am fost la politie cu celalalt sofer si agentul constatator a constatat ca ... (vezi toată discuția)
Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)
Accident auto - proprietarul nu este de acord cu despagubirea. ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua Fiind implicat intr-un accident auto ca parte pagubita am completat constatul amiabil cu soferul vinovat (acesta recunoscandu-si ... (vezi toată discuția)