avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am condus fara permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am condus fara permis de conducere

Buna ziua, Ma numesc Adrian, am 18 ani si acum 2 zile ma opreste politia in orasul meu si la solicitarea permisului de conducere au constatat ca eu nu posed acest act ... sunt disperat ca nu stiu daca mai am ocazia sa iau vreodata permisul, sau peste cat timp pot sa il iau ... Puteti sa imi spuneti la ce sa ma astept, este prima abatere, nu am mai avut probleme cu politia, sunt foarte disperat nu stiu ce sa fac ... va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: ADRIAN21 , utilizator 08:38, 4 Iulie 2009
EU AM FOST PRINS FARA PERMIS DE CATRE POLITIA DE FRONTIERA SI MI S-A FACUT O DECLARATIE PE CALCULATOR, IAR EU AM COMPLETAT DE MANA UNA PRECUM NU POSED PERMIS .
STITI CUMVA CE SE V-A INTAMPLA MAI DEPARTE CA NU MI S-A SPUS NIMIC, DOAR MI-AU DAT DRUMUL DUPA CE AM COMPLETAT DECLARATIA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratie accident marianmarian2009 marianmarian2009 buna ziua !Numele meu este Marian.In data de 29-11-2009 am fost la discoteca cu un prieten.Dupa aceea in drum spre casa acest prieten s-a rugat insistent de ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema. amenda sau inchisoare cu suspendare. permis retinut. bibivl08 bibivl08 ... Lucrurile stau in felul urmator: Am cumparat o masina din timisoara , masina avea numere rosii expirate, totusi pentru ca pretul era convenabil am ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac? Andrei Antonescu Andrei Antonescu In seara zilei de ieri 20-aprilie am fost cu 2 baieti cu masina, in spate pe bacheta, toti bauseram bauturi alcoolice iar posesorul masinii a incredintat ... (vezi toată discuția)