Buna as avea si eu o problema sa primit o citatie de la politie in care e solicitat sa se prezinte la sediul politiei in calitate de invinuit pentru evaziune fiscala si stand cu politia de vorba neoficial mi sa spus ca as fi vandut tigari prin luna februarie , si ca de atunci as avea dosar penal
Intrebarea mea este daca se poate asa ceva ca eu sa am dosar penal fara sa fiu informat de asa ceva si cum sa putut face acest lucru de ce probe a avut nevoie ?
PAi cum sa nu mai fac daca eu nu am facut niciodata adika sa recunosc singur ca nu mai fac ceva pai lucur asta nu duce automat la gadul ca am recunoscut singur ca am facut asa ceva
Aveti dreptul sa consultati dosarul personal pentru ca in primul rind sinteti parte in acel dosar , cerind in prealabil sa vi se prezinte inviniurile ce vi se aduc si dumneavostra sa va sustineti nevinivatie pina la proba contrarie. Probele si mijloacele de proba au caracter secret pe toata durata urmaririi penale .
Si totusi nu inteleg cum vine treaba cu dosarul penal pe care l-as avea de prin februarie Nu trebuie sa aiba niste dovezi care sa ma invinuie de asa ceva Se face un dosar penal ca vecinul ar avea ceva cu mine si ma da in gat la politie cu lucrui inventate de el...
Nu trebuie sa aiba lucruri solide dovezi care acum sa mi le si comunice
Nu am spus asat . Este una din ipoteze .Daca va stiti ca nu a-ti facut asa ceva cum sa recunoasteti asa ceva . Dar , verificarile de tip politienesc sint complexe. Calmati-va.Doream sa va reamintesc doua ipoteze : - una in cazul in care fapta s-a produs si alta in care nu s-a consumat aceasta. Dar , de prezentat trebuie sa va prezentati .
Citatie
alinbaciut
Buna ziua,
am o probelma.
Zilele acestea am primit o citatie in care mi se cere sa ma prezint la Politie in data de 15 Februarie 2012 pentru a da declaratii ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
matzu
Buna ziua ,
Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)