Buna as avea si eu o problema sa primit o citatie de la politie in care e solicitat sa se prezinte la sediul politiei in calitate de invinuit pentru evaziune fiscala si stand cu politia de vorba neoficial mi sa spus ca as fi vandut tigari prin luna februarie , si ca de atunci as avea dosar penal
Intrebarea mea este daca se poate asa ceva ca eu sa am dosar penal fara sa fiu informat de asa ceva si cum sa putut face acest lucru de ce probe a avut nevoie ?
Sa trecut azi pe la politie si mi-a luat o declaratie nu inante sa mi se spuna ca as fii savarsit evaziune fiscala in ianuarie februarie si martie iar politia a zis ca dosarul e venit de la judet la politia din localitate Intrebarea mea este daca se poate asa ceva Eu stiam ca invers politia face dosarul si il trimite in sus nu de sus vine la politie
Nu mi sa prezentat nimik doar mi sa spus exact ce am zis si mai sus ca in lunile ianuarie februarie si martie as fi facut evaziune fiscala si m-a intrebat daca am facut si atat am semnat pe declaratie in care am zis ca nu am facut si atat a fost tot
Citatie
alinbaciut
Buna ziua,
am o probelma.
Zilele acestea am primit o citatie in care mi se cere sa ma prezint la Politie in data de 15 Februarie 2012 pentru a da declaratii ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
matzu
Buna ziua ,
Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)