Buna as avea si eu o problema sa primit o citatie de la politie in care e solicitat sa se prezinte la sediul politiei in calitate de invinuit pentru evaziune fiscala si stand cu politia de vorba neoficial mi sa spus ca as fi vandut tigari prin luna februarie , si ca de atunci as avea dosar penal
Intrebarea mea este daca se poate asa ceva ca eu sa am dosar penal fara sa fiu informat de asa ceva si cum sa putut face acest lucru de ce probe a avut nevoie ?
Deci daca probele sunt false sau mincinoase eu cum pot sa aduc un contrariu lor daca nu le cunosc Exemplu vecinul ma vazut facand evaziune in data de ... si eu poate pot arata ca el defapt sa aflat la mare sau .. nu am dreptul sa cunosc dovezile
Domnule , pina la dovedirea veridicitatii probelor este cale lunga . Banui ca cineva a facut aceasta sesizare si s-a declansat . Accesati pe acelasi forum acolo unde scrie consultanti si va puteti alege un avocat care sa mearga sa va reprezinte .
CITATIE NR.....1
Numele................ prenume... fiul al...... si ..... nascut la data de ...... din str... nr.... sc.... apt... judet ..... este chemat la acest organ de politie cu sediul in .... str... nr.... judet .... camera.... nr.. pentru ziua de ... luna.... anul ...... ora... in calitate de invinuit in cazul evaziune fiscala
veti avea asupra dumneavostra urmatoarele:
Actul de indentitate
In caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de codul de procedura penala
cam asa arat citaia unde nu vad nici un numar de dosar
Multumesc anticipat si multumesc pt rabadarea avuta dar sunt putin speriat
Utu2010, dosarul a fost deschis probabil in urma unei reclamatii – cat timp dosarul nu a ajuns in instanta inseamna ca se mai fac cercetari pentru a se verifica plangerea, a se gasi eventuali martori, alte probe...
Pentru ”a face” acest dosar politistii au avut nevoie de o reclamatie (m-as mira sa se fi sesizat din oficiu)
Faptul ca nu ati fost invitat la politie pana azi poate avea mai multe cauze: denuntul a fost depus atunci dar n-au avut timp sa se ocupe si / sau altele...
Pentru ca nu ati savarsit infractiunea de care sunteti banuit mergeti linistit la politie si declarati ca este o confuzie, sau reclamantul este de rea credinta (adica, v-a reclamat pentru a va sicana), ca exemple...
Ati savarsit sau nu fapta indicat este sa mergeti si sa va spuneti punctul de vedere. Nu va impiedica nimeni sa mergeti insotit de avocat.
Nu aveti acces la dosarul de cercetare.
Succes!
Citatie
alinbaciut
Buna ziua,
am o probelma.
Zilele acestea am primit o citatie in care mi se cere sa ma prezint la Politie in data de 15 Februarie 2012 pentru a da declaratii ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
matzu
Buna ziua ,
Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)