avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COMPENSARE CU ORE LIBERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COMPENSARE CU ORE LIBERE

Buna ziua. In cazul compensarii orelor suplimentare cu ore libere platite, angajatorul nu ar trebui sa acorde cate un bon de masa pentru fiecare 8 ore suplimentare si compensate?Spun pentru fiecare 8 ore din cauza faptului ca se pot compensa de ex. 20 de ore suplimentare cu 20 de zile libere in care se considera cate o ora suplimentara compensata pe fiecare zi.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 22:33, 11 Septembrie 2008
in realitate, nornorica, mariussorin, msorin sunt unul si acelasi user.

deja m-am saturat de atitudinea asta a domnului in cauza, motiv pentru care incep sa ii sterg conturile de acum inainte.
in plus, mi se pare cel putin aberant sa nu intelegi ca nu e frumos sa injuri, nu e frumos sa ii iei la misto pe ceilalti si nici sa continui sa sustii ca nu faci decat sa dialoghezi cu altii.

daca cineva are intrebari cu privire la motivele pentru care il banam definitiv pe domnul cu username-urile de mai sus, il rog sa ma contacteze pe mesaje private. o sa raspund cu cea mai mare placere la aceste intrebari.

pana atunci, sper sa avem in continuare un climat linistit in forum si sa nu mai fim deranjati de utilizatori care nu au nimic in comun cu regulile bunei cuviinte.

o seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar in caz de demisie leony2005 leony2005 Buna ziua Incepand cu data de 15.09 mi-am depus demisia la societatea la care lucrez, dar avand gestiune dansii au solicitat sa facem inventar, lucru pe care ... (vezi toată discuția)
Pontaj cu problema Doina Elena Doina Elena La un supermarket s-a schimbat programul din 8 ore/zi, in 12ore/zi cu 24 h pauza (o zi da una nu). Statul de plata se face cu 8 ore/ zi, adica prezenta: 21 ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa vasile13 vasile13 Conform legii 142/1998 la articolul 5 alineat 2 "angajatorul distribuie, pe salariat, un numar de tichete de masa corespunzator numarului de zile lucratoare ... (vezi toată discuția)