avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O avocata are dreptul sa trimita somatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O avocata are dreptul sa trimita somatii

O avocata are dreptul sa trimita o somatie prin care avertizeaza pe cineva ca-i face dosar penal si continutul somatiei poate fi formulat in asa fel incat pare scris de clientii respective doamne? Vreau sa spun daca poate contine o somatie reprosuri care vin de la clientii doamnei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 08:34, 10 Noiembrie 2011
Problema e ca eu nu il hartuiam, doar comunicam civilizat cu el , pentru copii. Mai degraba m-as putea plange eu de modul de redactare al somatiei decat s-ar putea plange ei de continutul mesajelor. Oricum, chiar daca nu am avut succes la Barou, dupa cum bine ati zis, somatia imi este de folos in actiunea civila, pentru ca arata clar lipsa interesului pt copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In fata cui raspunde un avocat???????????? bitu bitu Un avocat incheie un contract cu un client, platind avocatului intreaga suma ceruta de acesta(9600). Dupa 2 luni clientul constata(raspunsuri primite de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce pot impotriva avocatului fostului meu sot care ... ralucarony ralucarony Buna ziua. Ce pot impotriva avocatului fostului meu sot care isi depaseste atributiile? Pe scurt, acest avocat in urma cu mai multi ani mi- a facut avansuri pe ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru hartuire Livica Livica Astazi am primit o somatie de la fostul meu sot, prin avocata care-l reprezinta. Spune ca in termen de o zi de la primirea somatiei, sa incetez cu hartuirile ... (vezi toată discuția)