avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reincredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reincredintare minor

Reincredintare minor prin decizie definitiva si irevocabila in ce conditii poate fi atacata ?Am primit incredintarea minorului in urma cu 5 ani ,azi fostul sot cere reincredintarea minorului care are ,12 ani .
Cel mai recent răspuns: ContSters224480 , utilizator 13:13, 5 Martie 2012
situatia mea actuala este f buna numai ca reclamantul nu are nici o idee ,copilul are o situatie scolara ff buna ,pot sa sustin toate aceste informatii cu documente,insa intrebarea mea ramane daca dupa ce am demonstrat toate aceste evidente copilul va fi interogat de un judecator ,precizez ca locuim in strainatate de 3 ani de zile,suntem in perioada scolara .
Daca are peste 10 ani, de principiu e audiat.
INSA puteti solicita audierea prin autoritatile locale, argumentat. Eventual odata cu ancheta sociala.
mulumesc pt informatii ,serviciul social din tara unde ma aflu este f bun ,si de altfel aici e o supraveghere f stricta in ceeea ce priveste drepturile copilului.
Aveti grija sa solicitati in instanta si audierea minorului in tara in care locuiti.
voi angaja un avocat si in tara respectiva ,cred ca e mai bine sa fiu sfatuita din doua parti daca trebuie

Alte discuții în legătură

Divort in romania dar cu domiciliul sotilor si al copiilor in italia ClydeS ClydeS Revin cu o speta din divort ! Sotii traiesc in Italia dar ultimul domiciliu comun a fost intr-o localitate de langa Bucuresti.Divortul va fi in Romania, nu ... (vezi toată discuția)
Casatorie in italia, divort in romania manuela_77 manuela_77 Persoanele in cauza au cetatenie romana insa s-au casatorit in Italia acum 8 ani.Acum 6 ani a fost intentat procesul de separare urmand ca acum sa se poata ... (vezi toată discuția)
Conflict de competenta teritoriala Florina-Bodnar Florina-Bodnar buna seara numele meu este Bodnar Florina locuiesc in Cipru cu fetita mea . in februarie 2014 am depus actele de divort prin avocata mea din orasul in care am ... (vezi toată discuția)