avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reincredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reincredintare minor

Reincredintare minor prin decizie definitiva si irevocabila in ce conditii poate fi atacata ?Am primit incredintarea minorului in urma cu 5 ani ,azi fostul sot cere reincredintarea minorului care are ,12 ani .
Cel mai recent răspuns: ContSters224480 , utilizator 13:13, 5 Martie 2012
La reincredintare se poate pronunta o hotarare care sa arate ca nu sunt motive pentru ca autoritatea parentala sa fie exercitata de un sigur parinte, asa incat de acum sa o exercitati impreuna.
Despre sistare... nu inteleg de ce si cum. Nu cunosc actiunea si nu prea inteleg care ar fi motivele. Oricum, duceti actiunea unui avocat macar pentru o parere.
revin cu precizari ,eu sunt rezidenta intr-o tara UE ,iar tatal copilului lucreaza in strainatate ,este in ro din cand in cand ,copilul mi-a fost incredintat print-o decizie definitiva si irevocabila in urma cu 6 ani ,custodia comuna este un non sens ,si de altfel stiu foarte bine ca aceasta actine a fost dechisa ca sa ne faca ,,zile negre '' .despre sistare de pensie ,este exact ceea ce reclamantul a cerut de ce ,pt ca sa avem un motiv de proces..
revin cu o intrebare in forum ,care de altfel e ff instructiv:exista cineva care a fost notificat de catre o agentie de executori judecatoresti ca sa incaseze pensia alimentara?precizez ca ex sotul n-a platit pensia alimnetara de 4 ani ,si acum pt ca sa se potejeze de o plangere de abandon de familie imi trimite mesai prin un executor judecatoresc ca sa fac bine sa incasez o suma de bani care e intr-un cont ,o suma care nu reprezinta decat o parte modica din ceea ce datoreaza...
Stimata doamna,
De cand cu aceasta "custodie comuna", adica autoritate parinteasca comuna, o multime de frustrati deschid procese, tocmai in scopul pe care l-ati sesizat.
Chiar aici, pe forum, un asemenea tatic(care chiar recunostea ca nu a prea platit pensia alimentara) era sfatuit sa mai trimita ceva pachetele la copii, sa trimita din cand in cand niste banuti prin mandat postal, ca sa aiba DOVEZI ca s-a interesat de ei.
Asta face acum tatal copilului Dvs. (si cel din cauza caruia bantuiesc acest forum):sorry:
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
Martonze, utilizator
custodia comuna ,reprezinta noua cale de atac utilizata de multi tatici ,,dornici '' sa exercite drepturile parintesti ,in ceea ce ma priveste dupa 7 ani ,de dezinteres total ,sunt obligata sa ma apar in justitie pt ca m-am ocupat de cresterea si educatia lui ;cred in continuare ca actiunile in justitie ,care nu au nici o justificare nu ar trebui sa fie acceptatepe rol!

Alte discuții în legătură

Divort in romania dar cu domiciliul sotilor si al copiilor in italia ClydeS ClydeS Revin cu o speta din divort ! Sotii traiesc in Italia dar ultimul domiciliu comun a fost intr-o localitate de langa Bucuresti.Divortul va fi in Romania, nu ... (vezi toată discuția)
Casatorie in italia, divort in romania manuela_77 manuela_77 Persoanele in cauza au cetatenie romana insa s-au casatorit in Italia acum 8 ani.Acum 6 ani a fost intentat procesul de separare urmand ca acum sa se poata ... (vezi toată discuția)
Am o verisoara,este in grecia cetatean roman si vrea sa divorteze ponturi ponturi am o verisoara plecata in grecia,cetatean roman,vrea sa divorteze.intrebarile mele sunt.... ea are un copil minor,si sotul de care vrea sa divorteze este cand ... (vezi toată discuția)