Reincredintare minor prin decizie definitiva si irevocabila in ce conditii poate fi atacata ?Am primit incredintarea minorului in urma cu 5 ani ,azi fostul sot cere reincredintarea minorului care are ,12 ani .
Din experiantele mele anterioare va spun ca nu are niciun rost sa va angajati aparator si acolo. El nu poate influienta ancheta si nici ceea ce ar spune copilul.
Or in afara de asta nu se mai intampla nimic in tara dv. privitor la acest proces. Mai bine va limitati cheltuielile, chiar nu e util.
este f dificil cand suntem departe si avem impresia de a nu metriza toate detaliile,cand avem de-a face cu indivizi care au impresia ca avand multi bani in ro putem rezola totul
Justitia este evoluata in Romania de foarte multi ani.
Depinde insa ceea ce se prezinta instantei pentru ca instanta nu poate cunoaste tot, nu este imuabila...si nici nu poate fi...
Daca exista mai multe probleme de drept ar fi poate recomandabil sa va angajati avocat.
Depinde foarte mult unde se afla resedinta minorului si de cat timp...
Conteaza, de asemenea, foarte mult si cetatenia minorului.
multumesc pt recomandare ,binenteles ca am angajat un avocat ,nu vreau sa risc tinand cont ca sunt destul de departe,resedinta copilului e cativa ani in strainatate ,s-a integrat bine si asta nu o spun eu ci o sustin caracterizarile de la scoala care se fac in mod sistematic in fiecare trimestru;iar cetatenia nu inteleg importanta suntem int-o tara UE si suntem integratide cativa ani ,mai precis sunt rezidenta in aceasta tara.