avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot sa-mi inscriu copilul la cresa daca sunt in CIC?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot sa-mi inscriu copilul la cresa daca sunt in CIC?

Buna ziua, imi pot inscrie fiul la cresa daca inca primesc indemnizatia de 600 RON? Sau mi se suspenda?
Cel mai recent răspuns: Rubia Rubia , Consultant resurse umane 11:08, 6 August 2009
Sunt trimise la acest angajator.Ca sa va faceti o idee,suma virata de ei a fost de 54 mil,calculata pe perioada 21.02.2007 / 21.02.2008,suma in care ei au inclus calcul sa ( min pe economie,trecut in cartea de munca,caci dif era comision...)l cuvenite pe toata aceasta perioada,concediii medicale si cheltuieli de judecata...
Avand in vedere ca patronul societatii este in capital 300 si fost senator...imaginati-va cu cine ''ma bat''...
Din 21.02.2008 trebuie sa va primiti drepturile de la primarie. Faceti cerere de suspendare CIM la angajator pentru CIC. Va elibereaza o adeverinta (modelul valabil pentru 2008). Apoi depuneti dosarul la primarie. Probabil veti avea nevoie si de Decizia Curtii de Apel, pentru a justifica intarzierea in a va cere acest drept. Pentru perioada pana l-ati inscris la cresa nu e nicio problema. Dupa aceea e putin riscant. .. asa cu au spus si colegele mai sus.

Ultima modificare: Joi, 6 August 2009
Rubia Rubia, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere bebe obligatii angajator carmen.tomozei carmen.tomozei Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o chestiune. Avand in vedere ca nu am salariul real pe cartea de munca si intentionez sa fac un ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere a copilului mykidutza mykidutza Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in ceea ce priveste problema mea de munca cu angajatorul si anume: in prezent sunt in concediu de crestere copil. Societatea ... (vezi toată discuția)
Sarcina si lauzie Marybv Marybv Buna ziua, am si eu o intrebare referitor la indemnizatia pentru cresere a copilului. Am 30 sap de sarcina sunt in sarcina si lauzie,contractul meu pe 30sept ... (vezi toată discuția)