presedintebloc a scris:
... am circumstante deoarece contabila azi imi prezenta niste sume, maine altele ... iar nici in momentul de fata se pare ca nu avem o situatie exacta ... ce sa-i raspund omului care a cerut componenta sumei restante.
Oricum, nu am cerut dezbaterea situatiei aici ci niste raspunsuri mai tehnice de la un avocat care a avut de a face cu asa ceva.
..............................
Motivatia lipsei raspunsului am oferit-o in alt post.
Raspuns firesc, sincer si la obiect:
Domnule Ixulescu,
In urma sesizarii inregistrata cu nr. la data de..., s-a inceput verificarea celor semnalate. In prezent lucreaza la aceasta situatie conatbilul (administratorul si/sau cenzorul0. Va asiguram ca vom face verificare si rezultatele o sa vi le comunicam pana la afisare listelor urmatoare. Cu multumiri pentru intelegere.... Presedinte...
Un avocat care ar fi trecut prin asa ceva este greu de gasit pentru un motiv simplu: asa ceva nu se prea intampla. Greseala este fireasca, dar persistenta in a gresi...
Am recitit postarile dumneavoastra si poate este vina mea dar tot nu am gasit motivatia lipsei raspunsului.
Dar acum, acum dupa ce ati fost reclamat la primarie, acum cand este pe cale sa va actioneze in instanta, dumneavoastra (presedinte, contabil, adminisytrator, cenzor, comitet..) ati rezolvat problema, ati stabilit cu exactitate suma sau nu?
Daca nu ati stabilit inca suma corect (din ceea ce spuneti parca ati vrea sa-i mai calculati si penalizari, nu?), sigur ca omul are inca un motiv sa va actioneze in judecata.
Rezolvati imediat problema (fara a mai pretinde penalizari) si aveti posibilitatea sa scapati fara proces sau macar atunci cand ajungeti in instanta o sa va fie mai usor daca debitele sunt corect stabilite.