Si-l lasa, pentru ca nu e secret, dar nu si-l lasa alaturi de date precum unde si cat lucreaza, cate persoane locuiesc, efectiv in imobil (= sa stiu si eu cand nu e nimeni acasa) , ce nivel de trai are - dedus din intrebarile despre termopane si altele...
Sesizati diferenta?
S-a discutat suficient de ce unii romani nu vrem sa fim recenzati. Pentru statistici nu sunt necesare cnp, nume, prenume...
Cum ii vor recenza pe cei care nu au acte? Sunt cu sutele! Altfel spus: recensamantul acesta e vrajeala de vrajeala.
plus ca sunt de-a dreptul aberante intrebarile gen"cine e capul gospodariei?"...sa ne batem pentru sefie?,sau "cand a fost construit imobilul?"..sunt al sprezecelea proprietar,de unde naiba sa stiu eu daca nu stiu cei de la cadastru?..."din ce an s-a constituit uniunea consensuala"(pun pariu ca 90% din cei ntrebati nu vor sti ce inseamna asta)......care-i momentul in care se considera uniune consensuala?cand s-au prins de mana,cand au facut copii impreuna,cand s-au mutat in aceiasi casa,cand,cand,cand?????sa nu mai vorbesc de faptul ca mi se pare intrebarea un adevarat atentat la intimitatea cuplului....."aer conditionat,reabilitare termica"?ce-i paste pe ei grija de amanunte dintr-astea?
Da!!!!!!De maine le arat si ce are copilu' in scutec si le dau si cheie de la casa...e bine?:training: