avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
nu mai spun ca mi-e rusine tare de mine ca am gresit-o pe cea cu calculul pedepsei in caz de concurs , abia cd am auzit raspunsul mi-am amintit subit de alin 2 al art 34 cod penal
eu am raspuns ca e 15 ani , fara a tine cont ca nu poate depasi totalul , a fost tare , mi-au facut-o aici #-o
@moshuvarianta A nu este corecta deoarecese spune ca va raspunde pt un concurs intre viol si tentativa de determinare sau inlesnire a sinuciderii, ceea ce nu este corect, deoarece faptuitorul va raspunde pt un concurs intre infractiunea de viol si infractiunea de determinare sau inlesnire a sinuciderii in varianta consumata.

art. 179 alin 1 c pen "fapta de a determina sau inlesni sinuciderea unei persoane, daca sinuciderea sau incercarea de sinucidere a avut loc"

esti super bazat si logic se vede ca ai reusit
merci
ramaneam nelamurita ,
abia acum am vazut cuvantul "tentativa "
mi-e rusine de mine, ca am gresit la cele mai usoare intrebari#-o
moshu a scris:

mi-e rusine de mine, ca am gresit la cele mai usoare intrebari#-o

nu mai conteaza .... important e ca ai trecut ..... ce scor ziceai ca ai ?
acum multe ni se par simple mai ales acum cd vedem raspunsurile si ne concentram mai mult pe valabilitatea acestuia

poate ma lamuresti si cu procedura penala la asistenta juridica obligatorie
eu am raspuns a) si b) si valabil e tocmai c)-ul pe care l-am exclus din start

nu vad utilizatori "consacrati " rares.serban , sheba , daniel26 ? ce ati facut ?
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2009
ENGFULL, utilizator
si eu care credeam ca sunt singura care a gresit intrebarea aceasta super simpla... :)
Initial am facut si eu cumulul aritmetic, dar la a 2-a citire mi s-a parut ca limita e de 15 ani, maximul special de 10 ani plus 5 ani sporul....
asta este, se intampla, totul este sa ai un dram de noroc, dar evident sa ai si o baza de cunostinte bine fixate.
sfatul meu pentru cei care au indoieli cu privire la barem este sa faca o contestatie...cat mai este timp. macar de principiu, chiar daca nu te-ar ajuta sa obtii punctajul limita.

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Dilema mare - admitere inm 2012 ContSters193424 ContSters193424 sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; ... (vezi toată discuția)