ENGFULL a scris:
concluziile de dupa.....
in timpul examenului , cu emotiile in gat si dupa examen am zis : e descurajant de greu , cu toate astea am crezut cu tarie in raspunsurile pe care le-am dat , mai putin procedura penala unde ...... s-a cunoscut ca am rezervat f putin timp invatatului .
in concluzie am facut un pic peste 50 ( 52- 54 ) rusinos , deprimant , descurajant .... :((#-o
acum , la rece , cd am si raspunsurile lor .... mi se par clare si .....
nu-mi vine a crede ca am gresit la unele din ele..... la altele pur si simplu in timpul examenului nu se legau ideile in capul meu , pe unele le-am recorectat dupa a 2-a citire si pe multe le-am bifat in cele din urma corect , dar pe altele le-am gresit
in concluzie ... e de 1000 de ori mai greu la examen decat la " rece "
felicitari celor care au facut punctajul , sunteti intr-adevar cei mai tari si cei mai buni !!!!=D>
mie care am facut un scor atat de mic mi s-au parut destul de grele , chiar f grele !!!:sorry: insa acum cd vad raspunsurile recunosc ca sunt vinovata 100% si ca , daca as fi stiut intr-adevar f bine materia ar fi trebuit sa le rezolv , nu pe toate dar ar fi trebuit sa fac scorul:sorry:
dar .... nu renunt.....
de luni o iau de la capat , poate in timp imi fixez mai bine ideile
la grila de la proc civila : hotararea judecatoreasca are valoare de act autentic ..... chiar daca nu a fost pronuntata intr-o sedinta publica ( eu am gandit ca o hotarare care nu a fost pronuntata intr-o sedinta publica este nula ? nu-i asa ? )
la ordonanta presedintiala am discutat chiar si aici despre admisibilitatea interogatoriului si din cate imi amintesc euy ajunsesem la concluzia ca e admisibil doar daca nu e contara caracterului urgent
eu tot postez nelamuriri , paote e cineva dispus sa comenteze cu mine
la proc civ
daca la termenul de dezbateri asupra fondului se infatiseaza doar reclamantul :
paote incuviinta reclamantului , in conditiile legii , o cerere de amanare pentru lipsa de aparare ? ( serios ?!!!! eu am gandit ca deja in dezbateri reclamantul care a initiat cererea daca vrea aparare trebuia sa o faca de la inceput dar nu in dezbateri....
iar paratului de ce nu i se solutioneaza cerere pt cheltuieli daca a cerut judecata in lipsa si a facut formulat in intampinare cererea privind cheltuieli de judecata ? e din cauza lui " numai daca " ?
la penal :
cum ati gandit-o pe cea cu " se poate retine ca si cauza de nepedepsire a tentativei doar desistarea , nu si impiedicarea producerii rezultatului , in cazul infractiunii dee :
a ) omor
b) evadare
c) ultraj prin amnintare comisa in forma orala ???
Acelasi rationament la intrebarea cu hot judec, gandind ca e nula nefiind pronuntata in sedinta publica, la cea cu ordonanta am bifat c, habar n-am acum care mi-a fost logica, la intrebarea cu termenul de dezbateri asupra fondului cand se infatiseaza doar reclamantul am pus a si c, b-ul l-am exclus din start, la intrebarea cu desistarea si impiedicarea producerii rezultatului am pus b la sfarsitul examenului,o lasasem sa o gandesc la final, cand am rezlizat ca nu mai am timp, am eliminat din start varianta de la c si mi s-a parut plauzibil raspunsul de la b, aici am nimerit-o:D
Din pacate, am gresit la alte intrebari care acum mi se par logice si simple,#-o
O intrebare controversata, cea de la penal cu cele 4 persoane lovite, 2 decedand, 2 suferind vatamari corporale. Eu am pus a, 2 infractiuni de ucidere din culpa si 1 de vatamare corporala din culpa, asa s-a retinut in practica desi stiam ca in cod se prevede o singura infractiune, trebuia sa-mi dau seama INM-ul va merge pe varianta din cod.#-o
Regretele sunt tardive din pacate.