QCERT a scris:
Părerea mea e ca pe forum se găsesc doar avocații tineri și dornici de afirmare, cei foarte buni, cu experiența nu găsești decât la cabinet sau în instanta.
Avantajele avocatilor tineri si dornici de afirmare:
- au clienti putini si timp sa se preocupe cu atentie de fiecare cauza;
- uneori (sau mai des) pot vedea ceea ce un avocat “rutinat” nu prea mai observa;
- afla noutati (printre altele) citind ce se mai posteaza pe acest site;
- nu percep onorarii fabuloase si sunt dedicati profesiei;
- altele.
rodica_post a scris:
- Calitatea unui avocat se poate descoperi prin numarul de dosare pe care le are zilnic in instante.
Eronat!
E ca si cum s-ar spune ca Francis Ford Coppola este apreciat pentru filmele in care a JUCAT, nu pentru cele pe care le-a regizat.
E ca si cum s-ar spune ca, dintre medici, este de apreciat doar chirurgul de sub lumina lampii din sala de operatie, nu si reprezentantii celorlalte specialitati medicale mai putin vizibile, fara de care ai fi ajuns direct la ...autopsie, nu la chirurgie. Sau doar ginecologul cu care ai nascut, dar nu si neonatologul - pentru ca stradania lui de a tine copilul in viata nu se desfasoara "sub luminile rampei".
Surprindere, uimire amestecata cu nedumerire, buimaceala, stupefactie, perplexitate
si altele asemenea ar fi cuvintele care exprima STAREA mea atunci cand citesc in acest topic fraze care reflecta perceptia deformata a "publicului".
rodica_post a scris:
.- Varianta de a fi cinstit fata de un avocat ,cred ca este o bagatela .
-Un avocat bun, poate sa descopere adevarul singur si nu este necesar ca un client sa se "spovedeasca" intru-totul .
Adevarul? Ce este adevarul? Cine l-a descoperit?
La sfarsitul paginii 4 din topicul de mai jos gasiti cateva idei pe care le-am exprimat mai demult.
www.avocatnet.ro/content/for...
~ final discuție ~