avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proba video interlop
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proba video interlop

Buna ziua,

Am un conflict cu un vecin interlop si eu niciodata nu am probe pentru ca stie cind si cum sa actioneze, cind ma vede singur si se bazeaza si pe faptul ca romanii sunt lasi si nu se baga, de teama lui.
De curind m-a lovit cu picioarele si eu iar nu am martori, doar la IML au constatat 11 echimoze.
Vreau sa va intreb, in disperarea mea, ca nu stiu ce sa mai fac sa fie pedepsit acest golan, daca imi iau un echipament de inregistrare video si audio sa-l port pe mine mereu, va fi considerat proba sau astept sa fiu ucis si apoi sa citeasca cineva si plingerile mele catre politie?
Este mult prea golan pentru mine si nu vad ce altceva as putea sa fac.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: petricam , utilizator 14:55, 7 Septembrie 2019
Acest individ stie sa nu lase urme, e interlop, dupa toate indiciile.
In fata blocului a urlat doar 5 minute, daca statea mai mult desigur ca sunam. Dar a stat exact cit sa nu fie chemata politia. Si daca ii chemi si nu gasesc pe nimeni, atunci sunt pasibil eu de amenda. Poate asta si urmareste, nu? El isi face mendrele cu mine si tocmai eu sa fiu amendat.
De aceea am nevoie de probele astea video, sunt indicii dar altceva nu am. Dupa cum am vazut la TV se mai iau si dupa probele video.
e greu de rezolvat o astfel de problema

angajati un ``specialist``,care il va linstii. :D.sunt muuulte metode.

in plus,in ce avantaj poate fi?nu fiti las.faceti tot ce puteti.poate fi mare si ras,urlati,strigati,dati cu bolovani dupa el.si altu nu s eva mai lega.

dar daca sunteti las.suportati.
Da, deja am folosit zgomotul de la aparatul cu socuri electrice pe el, s-a speriat putin. Nu stie ca mai am si spray-ul paralizant cu mine. Daca imi mai pun si camera spion, se poate numi ca ma duc la razboi. rid eu rid dar pina acum doar eu am incasat-o. Si politia ma tem ca e cu el mina in mina ca deh, se poarta asta.
Luati o camera spion si ori de cate ori il zariti deschideti camera. Camera spion poate fi in brelog de la cheie, ceas, ochelari (nerecomandabil poate va da un pumn in ochelari si va sparge ochiul) etc.
Va recomand sa invatati cum s-o folositi, ca nu cumva sa aveti surpriza ca in timp ce ati incasat bataie dvs. ati filmat cerul sau picioarele interlopului... :)
Si nu va laudati la nimeni ca aveti camera, sunt multe "sifoane" in ziua de astazi :D
bogdan,degeaba filmeaza,ca nu se poate inregistra cum ia pumni....

Alte discuții în legătură

cameră spion de supraveghere montată în vizorul ușii la bloc este legal ? olive75 olive75 Vecinul de la bloc și-a montat Cameră spion de supraveghere în vizorul ușii , este legal ?. Când vecinul de vizavi deschide ușa, filmează ce se petrece ... (vezi toată discuția)
Cum ancheteaza politia victimele interlopilor Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Un interlop vecin cu mine mi-a pus o pisica moarta la usa, m-a lovit in lift si m-a amenintat acum un an, in 5 octombrie ac m-a lovit cu ... (vezi toată discuția)
A clasa sau a nu clasa Sever Simion Sever Simion Din practica dvs., aveti cazuri cand parchetul s-a indreptat impotriva politiei? La mine au pus in propunerea de clasare niste minciuni colosale si ma gandesc ... (vezi toată discuția)