avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proba video interlop
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proba video interlop

Buna ziua,

Am un conflict cu un vecin interlop si eu niciodata nu am probe pentru ca stie cind si cum sa actioneze, cind ma vede singur si se bazeaza si pe faptul ca romanii sunt lasi si nu se baga, de teama lui.
De curind m-a lovit cu picioarele si eu iar nu am martori, doar la IML au constatat 11 echimoze.
Vreau sa va intreb, in disperarea mea, ca nu stiu ce sa mai fac sa fie pedepsit acest golan, daca imi iau un echipament de inregistrare video si audio sa-l port pe mine mereu, va fi considerat proba sau astept sa fiu ucis si apoi sa citeasca cineva si plingerile mele catre politie?
Este mult prea golan pentru mine si nu vad ce altceva as putea sa fac.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: petricam , utilizator 14:55, 7 Septembrie 2019
stiu , da se poate inregistra cum vin pumnii :)
Va multumesc foarte mult, asa ma gindeam si eu. Aveti idee care e mai eficienta dintre camere?
Acest individ m-a mai agresat si lovit anul trecut. Am facut plingere penala care a plecat acum 3 luni de la sectie la parchet cu NUP. Martorii se tem de el iar proba video de la camerele de supraveghere din hol nu a fost luata in considerare, nu stiu de ce. Am extras din ea fotografii in care se vede cum pumnul lui e la doi mm de fata mea, politia zice ca nu se vede nimic. In poze se vede cum e agresiv prin corp si maini, cred ca nu vor sa il amendeze macar. Tot zic ca nu pleaca la instanta, ca sunt sute de cazuri ca al meu si nu patesc nimic.
Pai de ce nu patesc nimic daca codul penal si legile in general PREVAD pedepse pentru aceste fapte? Ce trebuie sa faca oamenii de rind ca mine ca sa pateasca unul ceva?
Vi se pare normal, in special juristilor ma adresez acum, ca un om lovit, injurat, amenintat la el acasa sa nu aiba nici un pic de dreptate? Ok, nu ajunge la instanta dar de ce nici amenzi nu ii dau?
Duminica dimineata la ora 7.00 era in fata blocului dezbracat, cu 2 tigani care bateau tobe si dintr-o masina cintau manele la maxim, el dansa tiganeste. Dupa moaca nu e tigan dar dupa actiuni.... Of.
Va sfatuiesc sa luati toate masurile pentru a fi dumneavoastra in siguranta si sa va alaturati unui grup de alte victime sa lucrati impreuna pentru a rezolva aceasta situatie. Eventual raportati toate suspiciunile legate de ilegalitati direct interpolului la nivel international.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cameră spion de supraveghere montată în vizorul ușii la bloc este legal ? olive75 olive75 Vecinul de la bloc și-a montat Cameră spion de supraveghere în vizorul ușii , este legal ?. Când vecinul de vizavi deschide ușa, filmează ce se petrece ... (vezi toată discuția)
Cum ancheteaza politia victimele interlopilor Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Un interlop vecin cu mine mi-a pus o pisica moarta la usa, m-a lovit in lift si m-a amenintat acum un an, in 5 octombrie ac m-a lovit cu ... (vezi toată discuția)
A clasa sau a nu clasa Sever Simion Sever Simion Din practica dvs., aveti cazuri cand parchetul s-a indreptat impotriva politiei? La mine au pus in propunerea de clasare niste minciuni colosale si ma gandesc ... (vezi toată discuția)