am avut un acc acum 3 ani ,efectuam mersul inapoi cu o dubita si nu am observat o batrana ca a sarit in spate si cineva mi a spus sa fiu atent ca am pe cineva in spate.batrana cazuse jos.a primit zile de recuperare 60 pt.fractura femur.mentionez ca nu a facut nici o declaratie sau plangere la politie.dosarul a ramas cu anii la politie si dupa 3 ani a decedat de batranete.intrebare ?in cazul acesta raman cu fapta?mentionez ca am doi martori trecuti in declaratie care au spus verbal ca nici nu am atinso ca sa impiedicat din spaima(mentionez ca nu se afla pe trotuar sau trecere pietoni.Cu respect
asa e dar martorii nu au dat declaratie nu au fost citati decat o data nu s au prezentat.oare in cazul unei expertize se va tine cont de aceasta declaratie a martorilor?
Daca nici macar nu s-au prezentat, in nici un caz nu se va tine deloc de ele in tot dosarul !
In plus de aceasta martorii nu sunt pentru a efectua expertize, expertul le face pe baza de date stiintifice si nu pe vorbe, amintiri vechi,etc.
Puteti doar sa va analizati expert propriu si sa se tina cont de acest aspect...
Accident auto
idkwhy
In urma cu 6 luni am fost implicat intr-un accident auto , acesta nepetrecandu-se din vina mea (conform expertizei politiei si contra-expertizei) zona nefiind ... (vezi toată discuția)
Accident
idkwhy
In data de 03.12 am fost implicat intr-un accident auto soldat cu un deces , accidentul nepetrecandu-se din vina mea . Am fost testat cu aparatul drager de ... (vezi toată discuția)