Eu am absolvit cu cativa ani in urma asa ca partea cu repetatul se aplica insa e relativa :( :coffee: oricum nu as reusi sa stau doar la masa de lectura- pauze si reluare :yes:
andreeas1 a scris:
Miff sigur ai timp daca te reapuci de invatat, timp e destul mai ales daca ai trecut prin materie de cateva ori. mult spor!
boboc a scris:
Eu am absolvit cu cativa ani in urma asa ca partea cu repetatul se aplica insa e relativa :( :coffee: oricum nu as reusi sa stau doar la masa de lectura- pauze si reluare :yes:
andreeas1 a scris:
Miff sigur ai timp daca te reapuci de invatat, timp e destul mai ales daca ai trecut prin materie de cateva ori. mult spor!
boboc, (pt absolventii din anii trecuti) cum ai facut sa tii proaspata materia ?ai lucrat in domeniul juridic si astfel ai practicat ce ai invatat sau acum reiei materia?????
Tina86 a scris:
Buna tuturor. Am citit cu atentie comentariile voastre legate de hotararea nr 357 din 3 martie 2012. ADineauri am vazut insa urmatorul articol: [ link extern ] ?
Ce anume ai atasat? ca mie imi apare ca e pagina inexistenta? Mai trimite o data link-ul!