Va rog sa-mi spuneti voi de unde cititi institutiile reglementatate in Noul Cod (Actul juridic civil)? Din ce tratat? Spor maxim
Buna ziua! Am si eu o intrebare: am constatat ca INM-ul a scos din tematica contractul de inchiriere a locuintei. Oare cei de la UNBR au optat pentru mentinerea lui in tematica sau il vor elimina si ei. Cine stie? Ar trebui sa se gandeasca si ei la o "periere" a materiei pentru examen. A sunat cineva la UNBR in legatura cu data afisarii examenului si a tematicii?
Misha80 a scris:
Buna ziua! Am si eu o intrebare: am constatat ca INM-ul a scos din tematica contractul de inchiriere a locuintei. Oare cei de la UNBR au optat pentru mentinerea lui in tematica sau il vor elimina si ei. Cine stie? Ar trebui sa se gandeasca si ei la o "periere" a materiei pentru examen. A sunat cineva la UNBR in legatura cu data afisarii examenului si a tematicii?
tematica e publicata din luna martie pe siteul unbr :) in tematica pt barou nu este contractul de inchiriere a locuintei :) doar de locatiune. iar data de asemenea se stie din luna decembrie hot. nr 300 din decembrie 2011