alexandra_allle a scris:
marian20 a scris:
diopedia a scris:
Asteptam si alte opinii de la alti curajosI.
Draga Alexandra,no offence dar \"Masura arestarii preventive inceteaza de drept daca nu a fost verificata legalitatea si temeinicia masurii in termen de 40 de zile,la minorul.de 17 ani.Deci ,la intrebare e valabila si varianta A.
grila are raspunsuri corecte a)si c) .vad ca pe a) il stiti iar la c) era daca in cursul urmaririi penale durata arestarii depasea 180 de zile. Eu le-am pus pe toate trei. In cartea de teste grile earu trecute doar a si c ca var corecte si am zis ca am gresit eu cu privire la var. b).
Minunat..:))))..daca pica asa grile capcana si la examen...cu tot invatatu..:D..nu mai zic nimic....:D.....Poti sa mi zici si mie din ce carte faci grile?
Totusi...de ce e C si nu e B?...:D
de ce este C. este simplu. pentru ca in art 140 cpp spune in alin 1 teza I ca masurile preventive incetaeaza de drept la expirarea termenelor prevazute de lege... iar in art 159 alin 13 durata totala a arestarii preventive in cursul urmaririi penale nu poate depasi 180 de zile. Nu stiu de ce nu este si var B corecta. am facut grile din mai multe carti. grila cu pricina este din Mihaela Ciobanu -teste grila pentru admiterea in magistratura. ultima ed- cred ca a V-a.