doru6 a scris:
Inscrierea la Baroul Bucuresti - o experienta de toata jena.
Am ajuns azi la Barou in jur de 09:50 ca sa constat ca sunt de abia al 100-lea pe lista. La ora 11 se inregistrasera doar 25 de dosare, pe la ora 13 ajunsesera la 58 (pe lista erau deja trecute peste 250 de persoane) si se anuntase oficial ca programul se va prelungi pana la ora 16, deci deja super obosit si nervos plec pe la ora 13:30 linistit catre o terasa si ma intorc in jurul orei 15 ca sa constat cu stupoare ca usa de la intrare era incuiata #-o. Bineinteles ca nimeni nu anuntase nimic in legatura cu asa ceva. Probabil ca cine a fost prins inauntru cand s-a tras zavorul a fost norocos, restu' la dracu cu ei.
Deci asa ceva mi se pare strigator la cer. In conditiile in care platesti o taxa de 1100 RON sa vii si sa pierzi vremea 5 ore, dupa care sa te trezesti cu usa incuiata si sa ti se spuna sa vii a II-a zi. WTF??? Oamenii aia au impresia ca altceva n-am de facut toata ziua decat sa stau pe la portile lor dupa ce le platesc 1100 RON ca sa ma milogesc sa ma lase sa-mi depun dosarul de parca mi-ar face o super favoare si nu ca si cum ar fi un drept al meu pentru care platesc o caruta de bani??
Sunt niste hoti ordinari care fac de rusine profesia de avocat. Asa ceva eu n-am mai trait in viata mea!!! Rusineeeeeeeeeeeee
P.S.: Aveau ''n'' posibilitati sa se organizeze cum trebuie. Puteau sa mareasca perioada de inscriere (la inm au fost in jur de 16 zile lucratoare), puteau sa aduca mai mult personal care sa se ocupe de inregistrarea dosarelor, puteau sa puna afise sau sa anunte in alt mod ca se primesc intr-o zi dosare pana la numarul x de pe lista si nu sa se incuie usa cand doresc domniile lor caci e inuman sa stai pana la adanci batraneti intr-o sala de asteptare de muuuuuuuuuuulte persoane fara sa folosesti o toaleta, sa manaci, sa bei ceva, sa stai jos.
250? tu vorbesti serios? deja imi e SCARBA DE EI! SI EU ZICEAM CA ABIA IN ULTIMA ZI SA MA DUC SA MA INSCRIU! imi vin in minte cele mai urate cuvinte la adresa lor!
super! neaparat sa plecam din romania asta imputita! pacat! macar ai reusit sa te inscrii?
mai bine nu ne mai inscriem... ca oricum sunt multi avocati dar ORICUM UNII DINTRE NOI DE ASTA DEPINDEM, SA INTRAM LA BAROU, CA SA NE CASTIGAM UN BAN CINSTIT IN VIATA...SA traim MAI bine! ce nesimtiti!