avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Buna!Revin asupra a ceea ce am scris si nelamuririle unora:nu mi s-a perceput acea taxa de secretariat,repet.Dosarul a fost deja acceptat si astept aprobare pe 13.Probabil ca tine de fiecare barou si de secretariat cum gestioneaza inscrierea la acest examen.Cred ca daca era nevoie de alta taxa mi s-ar fi spus inainte sa ies din birou ,tinand cont ca,intamplator, era si d-nul decan in biroul secretarei.
Cat despre hotarare,cer scuze,era alin 2,asa este. Nu vad ce taxe aferente mai trebuie platite sau macar sa aiba o justificare clara acea taxa de secretariat si o percepe,parerea mea,baroul Bucuresti poate pentru anumite cheltuieli legate de sutinerea examenului.
Va doresc tuturor spor la invatat in continuare!
Inteleg ca ati primit numar de inregistrare la depunerea dosarului.
In cazul baroului meu, Timis, am lasat dosarul la secretariat si nu am primit niciun numar de inregistrare. Rog pe cei care s-au inscris in Timis sa-mi spuna daca au patit la fel.
Nici la Baroul Mures nu am primit nr de inregistrare.La fel s-au uitat peste dosar , a aranjat in ordine si atat.Mi s-a spus ca in 17 sept se va afisa daca a fost admis dosarul.
In Bucuresti s-a primit nr. de inregistrare. Stie cineva cand se afiseaza lista cu dosarele admise/respinse (Bucuresti)? Spor la invatat!
doru6 a scris:

Pentru OEPA de unde invatati? E suficienta legea 51/1995, statutul profesiei de avocat si codul deontologic sau invatati din vreun manual?

Mersi

Exista si pt OEPA un manual si mai este si o carte cu legislatia profesiei de avocat unde se regasesc si ceva grile; spun asta pt ca nu am gasit niciunde grile pt oepa.
la editura cu toate manualele, vei regasi cele doua carti! (nomina lex)!~
Spor!:coffee:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)